Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: pc led tv baglati sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart pc led tv baglati sorunu

ustalar hdmi dvi-d verbindungskabel aldim, bir ucunu leptopa digerinide hdmi bagladim fakat televizyonda yazan sinyal yok diyor windows xp profossionel 2002 kullaniyorum ne yapmam lazim
    Konu sasirtici tarafından (12-08-2009 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buyuk yazı yasak bilader.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pc den ikincil monitör olarak tv ye tanıtmalısın varsa LCD tv dende
    PC-WGA moduna geçiş yolunu işaretledin mi ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pc den ikincil monitör olarak tv ye tanıtmalısın varsa LCD tv dende
    PC-WGA moduna geçiş yolunu işaretledin mi ???
    usta ben samsung led tv 6 serisi aldim elektironik yerine sordum bu kabloyu verdiler hdmi dvi-dverbindungskabel sonra taktim kabloyu pcye baglan diyorum sinyal yok diyor sonra menüden hdmi baglan diyorum yine sinyal yok diyor sonra fn f7 basiyorum yine sinyal yok anlamadim windows xp kullanyorum acaba leptoptan bi ayarlamalar mi yapmam gerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı sasirtici Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usta ben samsung led tv 6 serisi aldim elektironik yerine sordum bu kabloyu verdiler hdmi dvi-dverbindungskabel sonra taktim kabloyu pcye baglan diyorum sinyal yok diyor sonra menüden hdmi baglan diyorum yine sinyal yok diyor sonra fn f7 basiyorum yine sinyal yok anlamadim windows xp kullanyorum acaba leptoptan bi ayarlamalar mi yapmam gerek
    PC de HDMI çıkışlarının aktif olduğundan emin olunuz
    TV zaten otomatik olarak görecektir

XP PRO SP3 - WIN 7 - VISTA BUSINESS kullanıyorum
    Kabloyu direk olarak bağladığımda TV hemen HDMI moda kendi geçiyor
    VESTEL 106 LCD PIXELLENCE SUPER SLIM FULL HD

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar soniwaio laptopdan samsun plazmaya hdmi kablo cektim oluyordu ama sonra kesildi ve sinyal yok diyor ne yapmaliyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba televizyonu fabrika ayarlarinami cevirmeliyim yardimci olurmusunuz danke

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayni sorun bendede var bulabilirsen banada yazarmisin lutfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben vestel lcd tv plazmayı kafam esince vga kablo yu baglayarak monitör çıkışını tv ye veriyorum ancak monitör kablosunu söküp vga kabloyu baglayınca işlem yapıyor yani diger 15 pin girişli uç var 2.yerde diger göz benimde çalışmıyor yani monitör kablosunu söküp vga kablosunu taktımm ı tamamdır arkadaşlar ben çogaltıcı yapmaya çalışçam ancak uç kısımları nereye baglanacak bilen yazarsa sevinirim yani hiç kablo çıkarmadaqn sadece tv kumandasından "pc vga" "exit1"seçenegi ile tek tık yeterli şimdi üç (3)adet 15 girişli dişi kısımlı uçlar aynı rs 232 kablosunu bagladıgımız gibi ancak hangi uçlara baglanır bilgisi olan varmı teşekkürler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri