ustalar hdmi dvi-d verbindungskabel aldim, bir ucunu leptopa digerinide hdmi bagladim fakat televizyonda yazan sinyal yok diyor windows xp profossionel 2002 kullaniyorum ne yapmam lazim
ustalar hdmi dvi-d verbindungskabel aldim, bir ucunu leptopa digerinide hdmi bagladim fakat televizyonda yazan sinyal yok diyor windows xp profossionel 2002 kullaniyorum ne yapmam lazim
Konu sasirtici tarafından (12-08-2009 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.
buyuk yazı yasak bilader.
pc den ikincil monitör olarak tv ye tanıtmalısın varsa LCD tv dende
PC-WGA moduna geçiş yolunu işaretledin mi ???
usta ben samsung led tv 6 serisi aldim elektironik yerine sordum bu kabloyu verdiler hdmi dvi-dverbindungskabel sonra taktim kabloyu pcye baglan diyorum sinyal yok diyor sonra menüden hdmi baglan diyorum yine sinyal yok diyor sonra fn f7 basiyorum yine sinyal yok anlamadim windows xp kullanyorum acaba leptoptan bi ayarlamalar mi yapmam gerek
PC de HDMI çıkışlarının aktif olduğundan emin olunuz
TV zaten otomatik olarak görecektir
XP PRO SP3 - WIN 7 - VISTA BUSINESS kullanıyorum
Kabloyu direk olarak bağladığımda TV hemen HDMI moda kendi geçiyor
VESTEL 106 LCD PIXELLENCE SUPER SLIM FULL HD
arkadaslar soniwaio laptopdan samsun plazmaya hdmi kablo cektim oluyordu ama sonra kesildi ve sinyal yok diyor ne yapmaliyim
acaba televizyonu fabrika ayarlarinami cevirmeliyim yardimci olurmusunuz danke
ayni sorun bendede var bulabilirsen banada yazarmisin lutfen
arkadaşlar ben vestel lcd tv plazmayı kafam esince vga kablo yu baglayarak monitör çıkışını tv ye veriyorum ancak monitör kablosunu söküp vga kabloyu baglayınca işlem yapıyor yani diger 15 pin girişli uç var 2.yerde diger göz benimde çalışmıyor yani monitör kablosunu söküp vga kablosunu taktımm ı tamamdır arkadaşlar ben çogaltıcı yapmaya çalışçam ancak uç kısımları nereye baglanacak bilen yazarsa sevinirim yani hiç kablo çıkarmadaqn sadece tv kumandasından "pc vga" "exit1"seçenegi ile tek tık yeterli şimdi üç (3)adet 15 girişli dişi kısımlı uçlar aynı rs 232 kablosunu bagladıgımız gibi ancak hangi uçlara baglanır bilgisi olan varmı teşekkürler..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri