Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 2012 Yılına Herkez Hazırlansın (Kuran ile 2012)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2012 Yılına Herkez Hazırlansın (Kuran ile 2012)

Arkadaşlar dikkatimi çekti bu site paylaşayım dedim.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Gerçeğe benziyor gibime geldi biraz tırstım
    2012 yılına dair Kuran mehdi hepsini açıklamış site.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu siteden neyi cıkarıyoruz şimdi?
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu siteden neyi cıkarıyoruz şimdi?

Biraz okursanız ayetlerle ilgili bu kadar tesadüf olmayacak şeyler var Örn 2012 yılının cuma gününe denk gelmesi vs. vs.

Buarada site bana ait değil gezinirken buldum paylaşmak istedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bekleyelim bakalım 31 Aralık 1999 günü cuma idi o gunde kıyamet kopacak dunya sonu gelecek falan deniliyordu o gun baya herkes heyacanlıydı ne oldu olmadı ayetler var farkındayım ama matematiksel hesaplamalarla olmaz bu iş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bekleyelim bakalım 31 Aralık 1999 günü cuma idi o gunde kıyamet kopacak dunya sonu gelecek falan deniliyordu o gun baya herkes heyacanlıydı ne oldu olmadı ayetler var farkındayım ama matematiksel hesaplamalarla olmaz bu iş

eğer bunlar sallamasyonsa sallayan güzel sallamış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eğer bunlar sallamasyonsa sallayan güzel sallamış
    Bilgisayarından Tarihten geçmişe gel bak bakalım 31 Aralık 1999 ne zamana denk geliyor böyle şeyler bana göre sallama adnan oktar ve oda declal cıktı diyor declal bizim elimizde bulunan bilgisayarmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgisayarından Tarihten geçmişe gel bak bakalım 31 Aralık 1999 ne zamana denk geliyor böyle şeyler bana göre sallama adnan oktar ve oda declal cıktı diyor declal bizim elimizde bulunan bilgisayarmış
    2 gözünün ortasında K.A.F.R Yazacakmış ama bilgisayarda hiç göz yok hemde yazmıyorda nerden çıkarıyorlar merak ediyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şöyle diyenler var.Biri demiş Peygamber Efendimize Kıyamet ne o zaman kopacak o da demiş ki ''hayvanlar sebepsiz öldüğü zaman(kuşlar,yengeçler,balıklar ölüyor),kadınların sayısı erkeklerden fazla olduğundan,insanların dışarıda çıplak dolaşması(kışın ortasında bile oluyor yani),keçi,koyun vs gibi azaldığından kopacak demiş.Tabii inanmadım herkez kafadan sallama birşeyler uyduruyor.Ama hayvanların sebepsiz ölmesi bu belirti olabilir.

Ne demişler ''kıyafet gelse de kopsak''.Yeni nesil gencin kıyamet hakkından görüşler.
    Konu NeRoMaN tarafından (10-01-2011 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

millet kıyametin ne zaman olacağı ile değil o gune nasıl hazılanacağı ile uğraşsa kendilerini garantiye almış olurlar.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kuranıkerimin ilmihalini okuyanlar bilirki...ALLAH kıyametin kopacağını peygamberimize soran inançsızları kastederek onlara deki kıyametin ne zaman kopacağını ancak ALLAH bilir onu yeryüzündeki elçim olarak senbile bilemezsin,onun nezaman kopacağı kitapta saklıdır diye peygamberimize vahi etmiştir...
    CİMBOMLU

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri