ömer çelakıl diye biri var harbiden kafaları çeliyo.
![]()
Teşekkur: 0
ömer çelakıl diye biri var harbiden kafaları çeliyo.
![]()
Peygamber efendimizin bir sözü vardır gelecekten haber veren bizden değildir diye ...
peygamber efendimiz dahi kıyametin ne zaman kopacağı konusunda bilgi veremezken biz aciz kullar kimizki bu konuda ahkam kesip gün verelim!
Göklerde ve yerde Allah tan başka kimse gayb ı bilemez. (En-Neml- 27/65) GAYB ALLAH ındır “(Yunus 10/20)” Gayb ın anahtarları o nun yanındadır. Onları ALLAH tan başkası bilemez. ( El-En-Am 6/59 ). Ayrıca Hz. Peygamber de “ben size Allah ın hazineleri yanımdadır demiyorum. Gayb ı da bilmem” (El-En-Am 6/50). Demesi buyurulur. Kur- an da elliden fazla ayet gayb ı yalnız Allah ın bileceğiyle ilgilidir.
Islami yaşayan insanlar korkmasin çünkü kiyamet müslümanlarin üzerine kopmayacaktir vede ölüm müslüman için rabbine kavuşmasidir
Öncelikle paylaşım için saol baya bi inceledim ama diğer arkadaşlarında dediği gibi geleceği kimse bilemez ki bu kişi veya kişilerin yaptığı hesap nerdeyse sadece matematiğe dayanıyor yani inanması çok zor bi yazı iletişimde no sunu bulamadım bulsaydım onlardan sonra ne olcanı sorcaktım .
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri