REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
62 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bende artık ATLANTA HDBOX geçtim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bende artık ATLANTA HDBOX geçtim.

Bende artık ATLANTA ailesine katıldım. Ben daha önce Dream dragon INT 5000 CS yanı Dream 500 S kullanıyordum. Ama artık benı kesmedi ve artık HD yayınlarda çoğalmaya başladı ve elimdeki cihazı para ederken çıkardım. Şu an için ATLANTA aldım ama hedefim VUO bir kaç ay içinde onuda serime katacağım artık.

Gelelim cihazın artılarına

- Tasarım çok şık
    - Kumanda gerçekten kumanda çok şahane (Dreamın ki gibi oyuncak gibi değil)
    - Boyutlarıda çok iyi

Eksi yönu ise cihazın adaptörlü olması bence bu cihazın kendi besleme devresi olması lazımdı bakalım ilerliyen zamanlarda inşallah problem çıkarmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun,darısı başımıza...Yorumlarınızı bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gungor1976 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı olsun,darısı başımıza...Yorumlarınızı bekliyoruz
    bakalım bu akşam cihaz bıraz geç geldi tam programlayamam ama yarın bakıcaz artık ama görunum olarak cok hoş.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun Volkan kardeş güle güle kullan..bende DM800hd almayı düşünüyordum ama bu vuo'lar kafamı karıştırdı acaba drembox kadar teknik destek varmı diye..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi günlerde kulan üstadım atlanta hakındaki yorumlarını bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihaz hakkında yazacağınız her türlü iyi veya kötü yorumun alacaklara büyük faydasının olacağını düşünüyorum. Tekrar hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hilmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hayırlı olsun Volkan kardeş güle güle kullan..bende DM800hd almayı düşünüyordum ama bu vuo'lar kafamı karıştırdı acaba drembox kadar teknik destek varmı diye..

kesınlıkle VUO AL. Drema yazılımları üzerinde direk olmasada usb yada harddisk ile çalışıyor. Kendı yazılım secenkleride mevcut hatta bir sürü team var. Görüntü kalitesi olarak enıgma 2 den daha üstün bir sürüde özelliği ve bu özelliklere nazaran uygun fiyatı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper bir tercih yaptın bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı olsun hocam fiyat nedir birde yazılımları için atlantanın kendi sitesine otamatil bağlanıp yazılım atılıyor deniyor doğrumu?

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri