hayırlı olsun darısı başimıza. gülle güle kullan tecrübelerinden bizde faydalanalım.
Teşekkur: 0
hayırlı olsun darısı başimıza. gülle güle kullan tecrübelerinden bizde faydalanalım.
Bende bu cihazi gözüme kestirdim ama önce lcd almam lazim![]()
bende almayı dşünüyorum fakat birz pahalı 450-500 arası değişiyor....şimdilik askıya aldım....saygılar....
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Volkan kardeş hayırlı olsun geç kalmadım inşaallah.
Sizin yorumlarınızdan ve tabi tecrübeli bir uyducu olduğunuzu düşündüğümden bende ATLANTA HD BOX aldım 2 gündür uğraşıyorum selim arkadaş dan deneme ccam aldım ama bilgileri girmeme rağmen server e bağlanamadım NOT CONNECT olarak gözüküyor.
1.83 yükledim ama nafile HD BOX ip alıyor internete bağlanıyor.
Forumu ve diğer forumları gezdim ama bir türlü şu server olayını halledemedim.
Bilgisayar dan 8080 portu ile bilgilerin doğru olup olmadığınıda görebiliyorum.
Bu cihazın başka püf noktası var galiba, server aldığım arkadaşa da sordum ama o da bilmiyor herhalde bu ATLANTA HD BOX'u tecrübelerinden faydalanmak isterim.
hayırlı uğurlu olsun volkan kardeş iyi günlerde seyret.
Çok güzel bir cihaz ama bilginiz olsun cihaz linux bir cihaz değil.Dreambox'taki gibi istediğiniz gibi oynamanıza müsade etmiyor.Biz 550 tl'ye satıyoruz 450-500 tl'ye bulan arkadaşlar bence fiat makul kaçırmasınlar.Neye yanarım biliyormusunuz Atlanta koskaca next firmasının beceremediği bir işi yapmış hemde çok iyi yapmış.
her zaman her yerde şiddetle tavsiye ederim
Hayırlı olsun volkan kardeş.Darısı benim başıma.
hayırlı olsun
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri