Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Bende artık ATLANTA HDBOX geçtim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    artık bende atlantacıyım
    hayırlı olsun atlanta cihazın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kac yıldır uydudan paylaşımdayım cokda memnunum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun atlanta cihazın
    seni kıskandım
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müthiş bir cihaz çok hoşuma gitti volkanda sagolsun yardımcı oldu kanallar çok net hele hele hd olanlar çok güzelm klon cihazlar gibi değil artı pvr özelliğini çok begendim kanal listesi falan yüklemesi çok kolay tavsiye edeim arkadaşlar
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müthiş bir cihaz çok hoşuma gitti volkanda sagolsun yardımcı oldu kanallar çok net hele hele hd olanlar çok güzelm klon cihazlar gibi değil artı pvr özelliğini çok begendim kanal listesi falan yüklemesi çok kolay tavsiye edeim arkadaşlar

hayırlı olsun artık. Bu cihaz TV izleme ***fını veriyor aslında bunun sınıfındakı tum cihazlarda böyle.

Lınux FTP tabanlı cihazlar eklenti secenkleri özellik cok ama insan karıştırmaktan TV izlemeyi unutuo.

Bence bu iş zevk meselesi ben mesela artık anladımkı evde bır tane iş görür cihaz mutlaka olmalı ben şimdilik atlantayı TV izlemek için kullanıom. Maddi durumlarda düzelince ET 9000 yada yenı cıkacak cihazlardan alıcam.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir senedir kullanıyorum çokda memnunum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende mayıs ayında geçtim Atlanta Hd Boxa çok güzel bir cihaz.Ama bu zamana kadar kayıt işini pek çözemedim.Farklı bir formatta kayıt yapıyor.Volkan kardeş bu konuda beni aydınlatabilirsen çok mutlu olurum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende atlanta hd box t tuşluya geçtım lakın olumsuz yonlerı var wifi baglantısı yok bırde dreambox gıbı server bılgılerıne bakamıyoruz sadece ınternetten bakılabılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende Atlanta HD BOX ailesine katıldım, cihaz özellikleri vs öğrenebilirsem iyi olacak Cihaz için olumlu yorumlar okuyorum.

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri