REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Henry ''Nasıl Müslüman oldum''

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Henry ''Nasıl Müslüman oldum''

Fransızların yıldız futbolcusu Henry, nasıl müslüman olduğunu anlattı.

Henry nasıl Müslüman olduğunu anlattı. İşte El Cezire spor kanalına röportaj veren Henry'nin açıklamaları:

"İslamla tanışmamda takım arkadaşlarım Anelka, Abidal ve Ribery'nin etkisi oldu. Onlarla konuştukça kendimi islama yakın hissettim ve kalbimle islama inandım. İslamiyet benim için her şeyden önce gelmeye başladı".

Sonra çevresinde müslüman olmak isteyenlere çağrıda bulundu; "diğer dinlere mensup olan insanlara sesleniyorum. İslamı merak ediyorlarsa etraflarına baksınlar, dünyayı gözlemlesinler o zaman islamı anlayacaklardır."

Yıldız futbolcu dünyaya dair merak ettiği her şeyin Kuranı Kerim'de bulunduğunu söyledi; "Dünya ile ilgili her şey islamda bir açıklık kazanır. İnsan bir şeyi merak ettiğinde onun Allah tarafından yaratıldığını bilir. Onunla ilgili açıklamalar da zaten Kuranı Kerim'de yapılmıştır".
    Taha Dağlı-Sabah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Helal olsun adama vallaha.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla sevındım yanı.yenı duydum ben.allah hıdayet vermıs o da almıs akıllı adammıs.helal olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çoğu Müslüman'dan iyi konuştu...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun çok güzel konuşmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Müslümamim deyip cizgi dişi davrananlara ,din arayişinda olanlara,tv lerde gördüğü imrendirici gösterilmeye calişilan dinlere meyil duyanlara son peyganber ve son din yaradan tarafindan emredildi yazili olarak ve sesli olarak duyuruldu DAVET KIYAMETE KADAR GEÇERLİ KILINDI ne mutlu bunun farkina varana
    Konu aydogan tarafından (12-01-2011 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hak yolunu bulmuş henry

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hak yolunu bulmuş henry
    kısa ve öz yorum yapmışın hacı kardeşim
    Konu cafi tarafından (12-01-2011 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH hidayet ihsan eylemiş müslüman olmuş İNŞAALLAH bizim sözde müslümanlarada hidayet ihsan eylerde müslüman olurlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah istedigini hidayete ulastirir.Ne mutlu ki ona nasip olmus.Allah yolunu acik etsin.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri