Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Henry ''Nasýl Müslüman oldum''

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Henry ''Nasýl Müslüman oldum''

Fransýzlarýn yýldýz futbolcusu Henry, nasýl müslüman olduðunu anlattý.

Henry nasýl Müslüman olduðunu anlattý. Ýþte El Cezire spor kanalýna röportaj veren Henry'nin açýklamalarý:

"Ýslamla tanýþmamda takým arkadaþlarým Anelka, Abidal ve Ribery'nin etkisi oldu. Onlarla konuþtukça kendimi islama yakýn hissettim ve kalbimle islama inandým. Ýslamiyet benim için her þeyden önce gelmeye baþladý".

Sonra çevresinde müslüman olmak isteyenlere çaðrýda bulundu; "diðer dinlere mensup olan insanlara sesleniyorum. Ýslamý merak ediyorlarsa etraflarýna baksýnlar, dünyayý gözlemlesinler o zaman islamý anlayacaklardýr."

Yýldýz futbolcu dünyaya dair merak ettiði her þeyin Kuraný Kerim'de bulunduðunu söyledi; "Dünya ile ilgili her þey islamda bir açýklýk kazanýr. Ýnsan bir þeyi merak ettiðinde onun Allah tarafýndan yaratýldýðýný bilir. Onunla ilgili açýklamalar da zaten Kuraný Kerim'de yapýlmýþtýr".
    Taha Daðlý-Sabah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Helal olsun adama vallaha.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla sevýndým yaný.yený duydum ben.allah hýdayet vermýs o da almýs akýllý adammýs.helal olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çoðu Müslüman'dan iyi konuþtu...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

helal olsun çok güzel konuþmuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Müslümamim deyip cizgi diþi davrananlara ,din arayiþinda olanlara,tv lerde gördüðü imrendirici gösterilmeye caliþilan dinlere meyil duyanlara son peyganber ve son din yaradan tarafindan emredildi yazili olarak ve sesli olarak duyuruldu DAVET KIYAMETE KADAR GEÇERLÝ KILINDI ne mutlu bunun farkina varana
    Konu aydogan tarafýndan (12-01-2011 Saat 00:20 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hak yolunu bulmuþ henry

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umut55 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hak yolunu bulmuþ henry
    kýsa ve öz yorum yapmýþýn hacý kardeþim
    Konu cafi tarafýndan (12-01-2011 Saat 22:04 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ALLAH hidayet ihsan eylemiþ müslüman olmuþ ÝNÞAALLAH bizim sözde müslümanlarada hidayet ihsan eylerde müslüman olurlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Allah istedigini hidayete ulastirir.Ne mutlu ki ona nasip olmus.Allah yolunu acik etsin.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri