Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 2011 seçimleri için aday adayıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim görüşümü temsil eden siyasi partiden değilsiniz ama bu size şanş dilememe engel değil inşallah başarili olup temsil ettiğiniz seçmenlerinize ve ilinize faydali olursunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şansınız çok,umudunuz gerçek olsun!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başarılar umarım seçilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin...umarım seçimlerde istediğiniz sonucu alır ve vatana millete hayırlı hizmetler de bulunursunuz...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şansınız ve yolunuz açık olsun başarılar dilerim umarım vatandaşın çektiği sıkıntıları memleketin içinde bulunduğu güçlükleri görüp bunların mücadelesini hakkı ile verirsiniz hayırlısı olsun!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu arada çalışmalarınızı okuyup resminizi gördüm döner keserken tekrar allah yolunuzu açık etsin!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

destekleriniz ve iyiniyet mesajlarınız için bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederek selam ve sevgilerimi arz ederim.benim siyasi faaliyetlerimi takip etmek isterseniz ve beni daha yakından tanımak isterseniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan veya google da chp li arpaku veya mehmet arpaku diye arama yaptırırsanız herçeşit haberime ulaşırsınız ve google da popülaritemi arttırarak bana destek vermiş olursunuz.destek ve önerilerinizi beklerim.herkese tekrar teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başarılar dilerim.umarım sonuç istediğiniz gibi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    destekleriniz ve iyiniyet mesajlarınız için bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederek selam ve sevgilerimi arz ederim.benim siyasi faaliyetlerimi takip etmek isterseniz ve beni daha yakından tanımak isterseniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan veya google da chp li arpaku veya mehmet arpaku diye arama yaptırırsanız herçeşit haberime ulaşırsınız ve google da popülaritemi arttırarak bana destek vermiş olursunuz.destek ve önerilerinizi beklerim.herkese tekrar teşekkürler.
    yanlız döneri kesmediğin (keser gibi yaptığın) dikkatimden kaçmadı abi...
    ona göre...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun arkadaşım....
    kendine uygun partiyi bulmuşsun....bakalım halk ne diyecek....

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri