Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. AĞLAYAN GELİN ÇİÇEĞİ: Ağlayan Gelin Çiçeği hayata veya berberliklerdeki isyanı dile getirir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. GÜL (KIRMIZI): "Seni seviyorum; ihtirasla bağlıyım sana!"
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KAKTÜS İçtenlik; "Aşkımız için zorluklara katlanmalıyız!"
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. HANIMELİ: "Sana olan bağlılığım sonsuza kadar sürecek."
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. HERCAİ MENEKŞE: "Beynimi işgal ediyorsun; ama ben bu durumdan şikayetçi değilim..."
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. MAVİ GÜL: Sevginizin ve aşkınızın ilahiliğini gösterir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. LALE (SARI): Umutsuz aşkı ifade eder.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KARANFİL (PEMBE): "Seni unutmayacağım..."
çok güzel ama mavi gül hayatımda görmedim umut usta.
http://i.hizliresim.com/B81XOV.jpg
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. LEYLAK (BEYAZ): "Hoş ve namuslu birisin."
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri