Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ÖKSEKOTU: "Sorunların üstesinden geleceğim."
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ORKİDE: "Aşkım, sen çok güzelsin, sen çok özelsin!"
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. GÜL (PEMBE): "Arkadaşımsın."
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. PETUNYA: "Umudunu yitirme!"
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. PORTAKAL: Karşılıklı aşk; "Ben de seni seviyorum."
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. REZENE: Övgüye değer
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SARDUNYA: "İçin rahat olsun, her zaman yanındayım!"
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. KARANFİL (SARI): "Beni hayal kırıklığına uğrattın!"
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ZAMBAK (SARI): "Seni neşeli ve nazik (çekici) buluyorum
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. SARMAŞIK: "Aşkıma sadığım!"
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Etiket Bulutu Ana Sayfası
Forum Kuralları
Yer imleri