Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: sunny hdmi lcd tv hakkında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sunny hdmi lcd tv hakkında

arkadaşım sunny hdmilcd 82 ekrantv aldı uydusu tv nin içinde ben çanağı kuruverdim tv dende yayınları ayarladım ama kanalı taşıma işini yapamadım kanal düzenlede taşıma işareti f harfine benziyo ama kumandada o şekilde yok acaba taşıma işini nasıl olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samiabi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım sunny hdmilcd 82 ekrantv aldı uydusu tv nin içinde ben çanağı kuruverdim tv dende yayınları ayarladım ama kanalı taşıma işini yapamadım kanal düzenlede taşıma işareti f harfine benziyo ama kumandada o şekilde yok acaba taşıma işini nasıl olur
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burayı doldurarak yetkili kişilerden bilgi alabilirsiniz.Taşıma varmı yokmu bilmiyorum,mesela bende odada duran 26'' sony LCD var ondaki alıcıda taşıma yok.Bu tür entegre cihazlar malesef bir çok açıdan eksik kalıyor.Eğer içerisindeki Uydu alcısı Sd ise hiç uğraşmayın piyasadaki 40-50 tl'lik cihazlar bile inanın kendi içindeki uydu alıcısından çok daha iyidir..

Kolay gelsin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihaz 14000 serisi ile aynı borda sahib cihaz entegre edilmiş kanal taşıma var içinde. ben satıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Doktorkadir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu cihaz 14000 serisi ile aynı borda sahib cihaz entegre edilmiş kanal taşıma var içinde. ben satıyorum
    doktorum keşke nasıl taşınacağını yazıverseydiniz çok makbule geçerdi cevaplar için teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri