Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Mumya Evi-House Of Wax

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Mumya Evi-House Of Wax

Warner Bros tarafında yapılmıştır.2006'da vizyona girmiştir.Korku,gerilim filmi olan,etkileyici bir filmdir.Şu an Mumya evi 2 beklenmekteyken Mumya Evi 1 nin sonunda devamı geleceği bir şey olmuştur.Fakat Mumya Evi 2 yapılmamış ve yapılma kararı alınmamııştır.

Konusu:Bir kaç arkadaşın,bir yere giderken arabalarının bozulmasıdır.Haritada slinmiş,1980'den sonra iletişim kuralamadığı bir kasabaya düşmüşlerdi.Orada Mumya evi denen bir müze vardır.Oraya uğrayan bir arkadaşı kayıpolmasıyla orada kalmışlardır.Bir doktorun [B]3/B] çocuğu vardı.2si birleşik doğmuştur.Sonra onları şiddetli bir şekilde ayırıp,haspe girmişti.Kardeşlerin biri sağlamken diğerinin yüzinin yarısı talih olmuştur.Sonra bu 2 kardeş,kasabanın tamamı ve ziyaretçilere mum yağı düküp,heykel yapmıştır.Mumya evi müzeside zamamen mumdan yapışmış içinde heylellerin hepsi canlıydı.Sonra bir arkadaşlar gerçeği öğrenip,mücedeleye girmiştir.

Filmin sonunda 2 kardeş ölmüştür,ama polisler 3.sünün varolduğu söyleyince mumya evi 2'nin serüvenide başlamasının gerektiği söylenebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu filmi izlemiştim sonunda mum dan yapılmış ev eriyip bitiyordu çok saçma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben beğenmiştim filmi.Keşke 2.side olsaydı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri