Hayırlı olsun
Teşekkur: 0
Hayırlı olsun
ustam ne ıçerıklı bu mınık atv
hayırlı olsun bu günlerde maşallah her kanal çocuk kanalı yayınlamaya başladı bi anlam veremiyorum ama yinede güzel bir yayın
minik atv güzel olmuş
Katılıyorum ama biraz sadeleştirsen 15 çocuk kanalından geriye birşey kalmaz.
TRT Çocuk+Yumurcak Tv=1 kanal
Cartoon Network=1 kanal
Planet Çocuk+Smart Çocuk+Karamel TV+Maxi Tv=1 kanal
Jojo+Minika+Kids Co=1 kanal
Disney Channel+Disney XD+Playhouse Disney=1 kanal
Nickelodeon=1 kanal
Lilo Tv+Bebeğim TV+Duck TV+Baby tv+Baby First=1 kanal
7 kanal çıktı.Sadece şu an yayınlanan programlar.Yoksa kanalların geçmişine bakarsak sırf Disney XD kanalının içerisinde 4 ayrı kanal çıkabilir.Smart Çocuk'tan 3 tane.Yerli çocuk kanalırımızın içeriği boş zaman.Smart Çocuk iyiydi eskiden 3-4 sene önce.Minika şu an fena değil.Bende anlam veremiyorum bazem ayrı frekansta kanal açmak.Maxi Tv içeriği Karamel Tv'ye geçti.Turkuvaz(ATV) şirketi bu kanalı satın alabilirdi.Bilemeyiz yine de hangisi daha hesaplı.Cine5'de satışta Turkuvaz'ın satın alabilecek durumu var.TMSF oldukça indirim yaptı 20 Milyon dolar(80 milyondan bu kadara düştü).Karasal'da dahil tüm platfromlarda var.Oldukça da karlı çıkardı.Teknik işler ve yaygınlaşmada uğraşmalarına gerek kalmazdı.
Konu NeRoMaN tarafından (02-02-2011 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.
Dedikleri çizgi filmleri yayınlarlarsa süper.ben bile izleyebilirim.zaten mecburen izliyorum hepsini.Bilgilendirme için teşekkürler
Teledünya bir konuda daha sınıfta kaldı maalesef. İnşallah yanıltırlar bizi diyelim .
Teledünya değil Hacıdünya o.Anca Arap anca haber.Minika resmi facebook sayfasındada formaliteden yakında Teledünya'yız yazmış.Bari hacıdünya'da yayınımız yoktur yazsa millette beklemese.
Türksat Teledünya projesini eline yüzüne bulaştırdı.Belgesel kanalları,universal,fx,sinema kanalları,disney channel alındı iş bitti.Kablo platfromu kablo kanalı ekler.Ülkemizde dünya'daki tüm kablo platformlarında bulunan kanallar var.Teledünya'da yok.Gelenlerinde kardeş kanalları yok.Digitürk kalitesinde beklemiyoruz ki en azından Türksat'ta elde tutulan kanalları,gerekli kanallar ve bir kaç kablo kanalı.
Minika tv halen test yayınında.Belki Teledünya'ya geçince test yayını biter.Çok yakında demişler ama Maxi tv bile Teledünya'dayız denilmesine rağmen tam tamına 1 yıl sonra eklendi.Çok yakındayız demek acaba kaç yıl demek.Türksat için zaman kavramıda farklı.TRT ışık hızı,diğer kanallar aylar/yıllar sürüyor.
Konu NeRoMaN tarafından (08-02-2011 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
bilgi için teşekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri