Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
42 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Atv çocuk kanalı Minika tv yayında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam ne ıçerıklı bu mınık atv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilhanaktan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam ne ıçerıklı bu mınık atv
    Çocuk

Disney ve Jetix markalı çizgifilmler ve bebekçe şeyler var.Disney XD ve Yumurcak(Benzer çizgifilmler) karışımı gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun bu günlerde maşallah her kanal çocuk kanalı yayınlamaya başladı bi anlam veremiyorum ama yinede güzel bir yayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı olsun bu günlerde maşallah her kanal çocuk kanalı yayınlamaya başladı bi anlam veremiyorum ama yinede güzel bir yayın
    Katılıyorum ama biraz sadeleştirsen 15 çocuk kanalından geriye birşey kalmaz.
    TRT Çocuk+Yumurcak Tv=1 kanal
    Cartoon Network=1 kanal
    Planet Çocuk+Smart Çocuk+Karamel TV+Maxi Tv=1 kanal
    Jojo+Minika+Kids Co=1 kanal
    Disney Channel+Disney XD+Playhouse Disney=1 kanal
    Nickelodeon=1 kanal
    Lilo Tv+Bebeğim TV+Duck TV+Baby tv+Baby First=1 kanal

7 kanal çıktı.Sadece şu an yayınlanan programlar.Yoksa kanalların geçmişine bakarsak sırf Disney XD kanalının içerisinde 4 ayrı kanal çıkabilir.Smart Çocuk'tan 3 tane.Yerli çocuk kanalırımızın içeriği boş zaman.Smart Çocuk iyiydi eskiden 3-4 sene önce.Minika şu an fena değil.Bende anlam veremiyorum bazem ayrı frekansta kanal açmak.Maxi Tv içeriği Karamel Tv'ye geçti.Turkuvaz(ATV) şirketi bu kanalı satın alabilirdi.Bilemeyiz yine de hangisi daha hesaplı.Cine5'de satışta Turkuvaz'ın satın alabilecek durumu var.TMSF oldukça indirim yaptı 20 Milyon dolar(80 milyondan bu kadara düştü).Karasal'da dahil tüm platfromlarda var.Oldukça da karlı çıkardı.Teknik işler ve yaygınlaşmada uğraşmalarına gerek kalmazdı.
    Konu NeRoMaN tarafından (02-02-2011 Saat 18:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart minik atv

minik atv güzel olmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dedikleri çizgi filmleri yayınlarlarsa süper.ben bile izleyebilirim.zaten mecburen izliyorum hepsini.Bilgilendirme için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teledünya bir konuda daha sınıfta kaldı maalesef. İnşallah yanıltırlar bizi diyelim .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı evci75 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teledünya bir konuda daha sınıfta kaldı maalesef. İnşallah yanıltırlar bizi diyelim .
    Teledünya değil Hacıdünya o.Anca Arap anca haber.Minika resmi facebook sayfasındada formaliteden yakında Teledünya'yız yazmış.Bari hacıdünya'da yayınımız yoktur yazsa millette beklemese.

Türksat Teledünya projesini eline yüzüne bulaştırdı.Belgesel kanalları,universal,fx,sinema kanalları,disney channel alındı iş bitti.Kablo platfromu kablo kanalı ekler.Ülkemizde dünya'daki tüm kablo platformlarında bulunan kanallar var.Teledünya'da yok.Gelenlerinde kardeş kanalları yok.Digitürk kalitesinde beklemiyoruz ki en azından Türksat'ta elde tutulan kanalları,gerekli kanallar ve bir kaç kablo kanalı.

Minika tv halen test yayınında.Belki Teledünya'ya geçince test yayını biter.Çok yakında demişler ama Maxi tv bile Teledünya'dayız denilmesine rağmen tam tamına 1 yıl sonra eklendi.Çok yakındayız demek acaba kaç yıl demek.Türksat için zaman kavramıda farklı.TRT ışık hızı,diğer kanallar aylar/yıllar sürüyor.
    Konu NeRoMaN tarafından (08-02-2011 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler.

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri