Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
42 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Atv çocuk kanalı Minika tv yayında

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Atv çocuk kanalı Minika tv yayında

Minika Tv'de yayında.Turkuvaz grubunun yeni çocuk kanalıdır.Kardeş kanalı ATV olan Minika'da her yaşa uygun eğitici programlar,eski programlar,popülerleşmiş çizgifilmler vardır.Kanal test yayınındadır.

11791 H 16000 5/6
    MinikaVpid:310 Apid:320 TR /330 ENG

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

web sitesi : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Minika
    Digitürk:170.kanal
    D-Smart:54.kanal
    IPTivibu:113.kanal
    Tivibu:113.Kanal
    Aynı zamanda sitesinden izlenebilmektedir.Kanal Teledünya 165.kanalda denilmesine rağmen yayını yoktur.
    Konu NeRoMaN tarafından (28-01-2011 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teledünya'yı görmek şaşırttı.Bu kadar çobuk kanal eklemez.Hele ki çocuk kanalı.

ATV'nin çocuk kanalı hayal kırıklığına uğratmasın bizi bebek kanalları arşivi oldu Türkiye'de

Vikipedi'de yazdığına göre WİTCH ve Spider-man yayınlanıcakmış.Küçükken izlerdim.Spider-man eski seriyle kalkmam başından.Vikipedi'de kaynak olarak gösteremeyiz herkez girip değiştirebiliyor sonuçta.
    Konu NeRoMaN tarafından (15-01-2011 Saat 13:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

1-türksat yazmıyor galiba orda?
    2-haber kanalı yayına başladı mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eraydin_93 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1-türksat yazmıyor galiba orda?
    2-haber kanalı yayına başladı mı?
    Uydu derken Türksat 3A'yı kastediyor olmalı.Türksatta olmazsa Teledünya ve D-Smart'tada olmazdı zaten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uydu derken Türksat 3A'yı kastediyor olmalı.Türksatta olmazsa Teledünya ve D-Smart'tada olmazdı zaten.
    evet türksat 3a pardon..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haber kanı nerde ?????????

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım kaliteli bir kanal olurda benim çocukları disney ve nick'den kurtarır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    umarım kaliteli bir kanal olurda benim çocukları disney ve nick'den kurtarır
    Disney'in bir zararı yok.Gençlik dizilerini saymazsak iyi bir kanal değil.Bazı ülkelerde Jetix kaldırılınca programlar bu kanal geçmişti.Bize geçmedi malesef Disney XDdede Channel'dede aynı çizgifilmler.Elindeki hazineleri değerlendirmemek çok saçma.

Nick'te kötü kanal değil.Çoğu yerde hep küçümserim.Klasikleri kaldırılmış bir kanal.Hepsi yayınlanmadan hemde yeni bölümler ekledikten sonra geceleri yayınlıyorlar.Nick'te öldü.

Türk kanallar malum hep ölü doğdular.0-10 yaş 10dan büyükler yaşlı sayılan bir ülkedeyiz.Yayınlarımıza bak gençlik dizisi diyorlar o bunla öbürü şunla ilişkiye giriyor.Disney ve ya Nick gençlik dizileriyle bizimkini karşılaştırın farkı görün.Çocukla bebek,gençler uygunsuz programlar izliyorlar.

ATV'nin vikipedide yayınlayacak programları doğruysa eğer Türkiye'deki en iyi kanal olur.Doğru değildir Witch,Andy'nin nesi var?,Spider-man,Sonic X,Bobby'nin Dünyası, gibi programlar Disney'in elinde olmasına rağmen yayınlamıyor.Ben bu çizgifilmlerle büyümüştüm.Onların dışında eski çizgifilmler,Scooby Doo falan görünce şaşırdım.ATV, Türkiye'nin başaramadığı kaliteli çocuk kanalını yapabilir.
    Yinede pek inanılcak gibi değil.

* Dragon Ball
    * Jetgiller
    * Örümcek Adam
    * Taş Devri
    * Jackie Chan Adventures
    * Pokemon
    * Beyblade
    * Kaptan Mağara adamı
    * Tweety
    * Tazmanya Canavarı (Looney Tunes)
    * Scooby-Doo, Where Are You!
    * W.I.T.C.H.
    * Andy'nin Nesi Var?
    * Digimon
    * Şirinler
    * Çilek kız
    * Bir varmış bir yokmuş
    * Denver
    * Transformers Armada
    * Açıl Susam Açıl
    * Ninja Kaplumbağalar
    * Müfettiş Gadget ve Küçük Gadgetler
    * Heathcliff
    * Kötü köpek
    * Beverly Hills Gençliği
    * Batman
    * Sonic X
    * Afacan Louie
    * Bobby'nin Dünyası
    * Teletabiler
    Vikipedide yazanlar bunlar.İnanılmaz bir liste.)

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Disney'in bir zararı yok.Gençlik dizilerini saymazsak iyi bir kanal değil.Bazı ülkelerde Jetix kaldırılınca programlar bu kanal geçmişti.Bize geçmedi malesef Disney XDdede Channel'dede aynı çizgifilmler.Elindeki hazineleri değerlendirmemek çok saçma.

Nick'te kötü kanal değil.Çoğu yerde hep küçümserim.Klasikleri kaldırılmış bir kanal.Hepsi yayınlanmadan hemde yeni bölümler ekledikten sonra geceleri yayınlıyorlar.Nick'te öldü.

Türk kanallar malum hep ölü doğdular.0-10 yaş 10dan büyükler yaşlı sayılan bir ülkedeyiz.Yayınlarımıza bak gençlik dizisi diyorlar o bunla öbürü şunla ilişkiye giriyor.Disney ve ya Nick gençlik dizileriyle bizimkini karşılaştırın farkı görün.Çocukla bebek,gençler uygunsuz programlar izliyorlar.

ATV'nin vikipedide yayınlayacak programları doğruysa eğer Türkiye'deki en iyi kanal olur.Doğru değildir Witch,Andy'nin nesi var?,Spider-man,Sonic X,Bobby'nin Dünyası, gibi programlar Disney'in elinde olmasına rağmen yayınlamıyor.Ben bu çizgifilmlerle büyümüştüm.Onların dışında eski çizgifilmler,Scooby Doo falan görünce şaşırdım.ATV, Türkiye'nin başaramadığı kaliteli çocuk kanalını yapabilir.
    Yinede pek inanılcak gibi değil.

Vikipedide yazanlar bunlar.İnanılmaz bir liste.)
    disneydeki gençlik dizileri pek çocuklara uygun değil ama çizgi dizilere sözüm yok

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri