Disney'in bir zararı yok.Gençlik dizilerini saymazsak iyi bir kanal değil.Bazı ülkelerde Jetix kaldırılınca programlar bu kanal geçmişti.Bize geçmedi malesef Disney XDdede Channel'dede aynı çizgifilmler.Elindeki hazineleri değerlendirmemek çok saçma.
Nick'te kötü kanal değil.Çoğu yerde hep küçümserim.Klasikleri kaldırılmış bir kanal.Hepsi yayınlanmadan hemde yeni bölümler ekledikten sonra geceleri yayınlıyorlar.Nick'te öldü.
Türk kanallar malum hep ölü doğdular.0-10 yaş 10dan büyükler yaşlı sayılan bir ülkedeyiz.Yayınlarımıza bak gençlik dizisi diyorlar o bunla öbürü şunla ilişkiye giriyor.Disney ve ya Nick gençlik dizileriyle bizimkini karşılaştırın farkı görün.Çocukla bebek,gençler uygunsuz programlar izliyorlar.
ATV'nin vikipedide yayınlayacak programları doğruysa eğer Türkiye'deki en iyi kanal olur.Doğru değildir Witch,Andy'nin nesi var?,Spider-man,Sonic X,Bobby'nin Dünyası, gibi programlar Disney'in elinde olmasına rağmen yayınlamıyor.Ben bu çizgifilmlerle büyümüştüm.Onların dışında eski çizgifilmler,Scooby Doo falan görünce şaşırdım.ATV, Türkiye'nin başaramadığı kaliteli çocuk kanalını yapabilir.
Yinede pek inanılcak gibi değil.
Vikipedide yazanlar bunlar.İnanılmaz bir liste.)
Yer imleri