REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
55 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Başbakan'a Arena'da büyük ayıp - Başbakanın Açıklamaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Başbakan'a Arena'da büyük ayıp - Başbakanın Açıklamaları

Galatasaray TT Arena açılışında büyük skandal yaşandı! Başbakan Erdoğan, bakanlar ve tüm kulüp başkanları stadı terk etti.
    Galatasaray'ın yeni stadı Türk Telekom Arena'nın açılışına katılan Başbakan Erdoğan, protestoyla karşılaştı. Erdoğan, beraberindeki bakanlar ve bazı kulüp başkanları protestolar nedeniyle stattan ayrıldı.

Başbakan Erdoğan, protestolar nedeniyle açılış konuşmasını da yapamadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıntıları tam bilemiyorum ama büyük ayıp olmuş bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o stadı galatasaray camiasına kazandırdığı için galatasaraylılar tarafından protostaya maruz kalmıştır...eğer iş böyleyse bende protesto edenleri protesto ediyorum...buna resmen namkörlük denir..yazıklar olsun..
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazıklar olsunki Erdoğana Bir FENERBAHÇE'li olarak adam Arena Stadını yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acaba neden protesto ettiler?:49:bir düşünmek lazım?:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vardır bi sebebi ki protesto etmişler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toki başkanı gs yönetimini eleştirdi yapamadılar biz yaptık diye ondandır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 spor ahlaksızlığı

S.A. Galatasaray - Ajax maçının bitimini beklemeden stattan ayrılan Polat, çıkışta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarınki yönetim kurulu toplantısında tepki ve yaşananlarla ilgili ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Polat şunları söyledi:

"Bu stadın yapımı için Sayın Başbakan çok büyük bir gayret sarfetti. Devletin bütün imkanlarını harekete geçirdi ve biliyorum ki bu işi canı gönülden severek yaptı. Neticesinde muhteşem bir stadı bize kazandırdı. Davetimizi kabul edip açılışa da teşrif etti. Ancak burada kendisine Galatasaray taraftarı dahi diyemeyeceğim bazı insanların yapmış olduğu tepkiler nedeniyle doğal olarak stattan ayrılma mecburiyeti hissetti ve ayrıldı. Kesinlikle böyle bir şeyi hiç haketmedi. Bizim Galatasaray örf ve adetleri içerisinde Sayın Başbakanımızı burada çok iyi ağırlamamız gerekiyordu. Ama maalesef yapamadık. Burada tepki yapan kesimi de ben Galatasaraylı olarak addetmiyorum. Zaten yarın yönetim kurulumuzu toplayıp, bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Ben şahsen Galatasaray camiası adına Sayın Başbakanımızdan özür diliyorum. Hiç hak etmediği bir muameleye tabi kaldı."

Başkan Polat son olarak, bu olaylara neden olarların kim olduklarını tespit edip gerekeni yapacaklarını sözlerine ekledi.AEO.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

toki başkanı gs yönetimini eleştirdi yapamadılar biz yaptık diye ondandır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Spor nankörlüğü

S.A.Mahmut Özgener, "En çok emeği olan insanı burada kucaklayacağımıza bunlar yaşandı. Yaşananlar üzücü, daha fazlasını söylemek istemiyorum. En hafif deyimi ile üzücü. Sporun siyasete karıştırılmaması gerektiğini hepimiz kabul ediyoruz. Böyle bir tepkiyi anlamak mümkün değil" dedi.

Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özgener, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Elde edilen bir eser var. Tabii ki bir çok insanın emeği var. Ama en çok emeği olan insanı burada kucaklayacağımıza bunlar yaşandı. Yaşananlar üzücü, daha fazlasını söylemek istemiyorum. En hafif deyimi ile üzücü. Sporun siyasete karıştırılmaması gerektiğini hepimiz kabul ediyoruz. Biz siyaset değil spor için buradayız. Dolayısıyla böyle bir tepkiyi anlamak mümkün değil. Bundan dolayı çok üzgünüm. Biz de kulüp başkanlarımızla birlikte sevinç yaşayacağımıza, mutlu olacağımıza, stattan ayrılmak zorunda kaldık. Hakikaten üzücü. Galatasaray Kulübümüzün Başkanı her söyleminde Başbakan'a teşekkür etti. Göksel bey aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bu stadın ulaşımında büyük kolaylık sağlayarak stadın belkide bugün açılmasındaki en büyük etken olan metronun yetişmesi için inanılmaz derecede çapa sarfetti ve bunlar Başbakan'ın talimatı ile gerçekleşiyor. İnanılmaz derecede büyük maddi yatırımlarda bulundu. Hep futbola, ülkemize bir eser kazandırmak için. Teşekkür etmesini bilmemiz gerekir."

Bir basın mensubunun, "'Bu bir nankörlüktür' şeklinde açıklama yapıldı mı?" sorusu üzerine de Özgener, "Yapılanlar için her şey söylenebilir. Ne söylense haklıdır" yanıtını verdi.

Mahmut Özgener sözlerine şöyle tamamladı:

"Birşey daha söyleyeyim. Biz futbolla ilgili konuştuğumuz her alanda seyircinin azlığından şikayet ediyoruz. Futbolun bir eğlence sektörü olması henüz gerçekleşmediğinin, tribünlerdeki şiddetten, çocuk ve bayan seyircinin azlığından şikayet ediyoruz. Bunların giderilmesinin en önemli unsurlarından biri statların fizik koşulunun iyileştirilmesi olduğunu söylüyoruz. Bu ne demek? Futbolun yeni statlara ihtiyacı var. Futbolumuzun kulüp bazında gelecekte iyi yerlere gelebilmesi için statlara ihtiyacı var. 2016'ya aday olmuşuz ve bir oyla kaybetmişiz. 2020'ye aday olacağız ve en önemli adaylardan biriyiz. Bu stat projelerini sayın Başbakanımızın önüne götürdüğümüzde hiç birşey sormadan ne yapabileceğini söyleyerek cevaplarken, futbolun geleceği adına bu statların yapılması gerekir. Futbol artık öyle bir endüstri ki, her şehir için ayrı bir değeri olan bir endüstri haline geldi. Bu kadar destek verirken, bu kadar emek harcarken, bu kadar futbol ve sporun yanında olurken, bugün burada çok büyük bir coşkuyla teşekkürü hak ediyorduk. O konuda da inanılmayacak derecede üzgünüm."AEO.

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri