REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon
55 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Başbakan'a Arena'da büyük ayıp - Başbakanın Açıklamaları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya nasıl insanız hep demokrasi demokrasi deriz sonrada yok şöyle yok böyle garip adamlar yuhlar parasını vermiş gelmiş o nun en tabii hakkı alkışlasa yada uğruna ölse mesele yok yanlış siz insanları tek doğruya yönlendirme hakkının anahtarını satın mı aldınız hemen hemen 50bin insan geri zekalı yani yazık adamların derdi işsizlik pahalılık vb olamaz mı yani yada başka bir sebebi vardır ?????düşmez kalkmaz nir ALLAH bu memleket çok gördü şimdi bu yarın bir başkası olaçak sadece ders almak lazım hergesi kuçaklasa sözde verdi son secimlerden sonra ama yok neyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi yapmışlar bu kötü gidişe dur demenin zamanı geldiği anlaşılmaktadır protestoların devamını bekliyoruz uyuma millet uyan otuz kupona alınmadı bu vatan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

protestonun yeri bu stad ve bu zamanda olmamalıydı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ajak sahaya çıkarken başbakan içeri girmiş aslında o pretostolar Ajaks takımına yapılmış diye düşünüyorum ,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gacvokem Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ajak sahaya çıkarken başbakan içeri girmiş aslında o pretostolar Ajaks takımına yapılmış diye düşünüyorum ,
    fazla iyimsersin bana göre usta.sonçta dostluk ve açılış maçı...kupa veya başka maç olsa dediğin olablirdi ama açılış maçı için rakip takımı ıslıklamak pek mantıklı gelmedi bana...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çok büyük ayıp.Başabakanımızın stadın tamamlanmasında emeği büyük..Bunu yapanlar başka ortamlarda sesini duyuramayan ve bu durumu fırsat bilen aciz insanlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başbakan açıklama yaptı ;

TT ARENAYI Galatasarayın kullanması için henüz anlaşma yapılmadı....

ttarenaya yapılan 600 trilyonun karşılığı bu olmamalıydı,...

tt arenanın yapımında GS'ın 1 kuruşu yoktur.

şimdi bazı şerefsiz, adi, kanı beş para etmez bencil cahil, kendini taraftar gibi gösteren bir avuç kanı bozuk yuzunden başbakanın bu tavrını koymasına sebeb oldu..
    usta tebrikler. kelimelerime tercuman oldun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı headend Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yorum yok ..bende protesto ediyorum BAŞBAKANA benim ödedigim vergilerle o stadı yaptırıp GS ye peşkeş çektigi için ..
    ya iyide bakın kendi parasıyla mı yaptı başbakan orayı senden benden aldıgı paralarla vergilerle yaptırdı ben orda olsaydım protestoya katılırdım siz zenginseniz eger size bişey olmaz ancak bizim gibi insanlara olan olur..

Siyasiye germek istemem ama tayipcilerden başka kınayan yok pretostoya..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yanlış alın nedeniyle silindi
    Konu ozibo tarafından (16-01-2011 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya iyide bakın kendi parasıyla mı yaptı başbakan orayı senden benden aldıgı paralarla vergilerle yaptırdı ben orda olsaydım protestoya katılırdım siz zenginseniz eger size bişey olmaz ancak bizim gibi insanlara olan olur..

Siyasiye germek istemem ama tayipcilerden başka kınayan yok pretostoya..
    arkadaşım ben tayyipçi değilim ve hayatımda da hiç tayyip e oy vermedim ama protesto nun yeri orası değil.protesto nu yapacaksan bunu başka yerde pekala yapabilirsin.sayın başbakan oraya galatasaray kulübünün davetlisi olarak geldi sen evine davet ettiğin misafire bu şekilde davranılmasını uygun görüyorsan benim sana söyleyecek sözüm olamaz

Sayfa 4/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri