Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
55 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Baþbakan'a Arena'da büyük ayýp - Baþbakanýn Açýklamalarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sebeb ne olursa olsun, böyle bir açýlýþta hiçbir protestoyu onaylamýyorum.
    Yapanada yazýklar olsun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o stadý galatasaray camiasýna kazandýrdýðý için galatasaraylýlar tarafýndan protostaya maruz kalmýþtýr...eðer iþ böyleyse bende protesto edenleri protesto ediyorum...buna resmen namkörlük denir..yazýklar olsun..
    BU NANKÖRLÜÐÜ YAPANLAR AYNI ZAMANDA ÝKÝ AYAKLI ÞEREFSÝZ HAYVANLARDIR.bir gs li olarak utanýyorum.sol görüþlü olabilirler amma amma orada 20 milyon gs liyi temsil ettiklerini unutmuþlar.protesto edenler ..................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yorum yok ..bende protesto ediyorum BAÞBAKANA benim ödedigim vergilerle o stadý yaptýrýp GS ye peþkeþ çektigi için ..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne taraftar ama bizi bu sene rezil eden baþkan ve futbolcularý býrakýp rahmetli canaydýn ve polatýn senelerdir bitiremediði stadý yaptýran TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ baþbakanýný protesto ediyor bende onlarý protesto ediyorum zaten bu adamlar bir avuç provakotör

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Protestolarýn tek sorumlusu Toki baþkanýnýn orayý siyasi arenaya çeviren konuþmasý oldu çeþke onu konuþturmadan direkt Baþbakan konuþmasýný yapsaydý bu kadar protesto olmazdý genede vatana millette hayýrlý ugurlu olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tekkelime ile kýnýyorum böyle insanlýk adýna süper stadyum nerde görülmüþ baþbakanýmýz üstüne düþen görevi tek kelime ile yapmýþtýr böyle insanlara asla izin verilmiyecektir kamaralardan bugun tesbit edilip cezalarý verilecektir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

seyirciler neden protesto etmiþler peki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bunalr resmen terorist baþka biþey deðil serefsizlik nankörlük hayvanalr bile yedið ekmeði unutmaz ama bunlar hayvandanda aþaðý bunlar terbiyessizlik hrdaim yapýyorlar gs bu þerefsilerden bu teroristlerden arýndýrýlmalý yoksa bu iþ kötye gidiyor

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkes aklý selim deðil aaaaaaaah aaaaaaaah yazýklar olsun mason uþaklarýnýn iþi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gazetelerde tam bir açýklýk getirmemiþ ama ayýp olmuþ bir kaç gün içinde açýklarlar..

Sayfa 2/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri