sebeb ne olursa olsun, böyle bir açýlýþta hiçbir protestoyu onaylamýyorum.
Yapanada yazýklar olsun...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
sebeb ne olursa olsun, böyle bir açýlýþta hiçbir protestoyu onaylamýyorum.
Yapanada yazýklar olsun...
o stadý galatasaray camiasýna kazandýrdýðý için galatasaraylýlar tarafýndan protostaya maruz kalmýþtýr...eðer iþ böyleyse bende protesto edenleri protesto ediyorum...buna resmen namkörlük denir..yazýklar olsun..
BU NANKÖRLÜÐÜ YAPANLAR AYNI ZAMANDA ÝKÝ AYAKLI ÞEREFSÝZ HAYVANLARDIR.bir gs li olarak utanýyorum.sol görüþlü olabilirler amma amma orada 20 milyon gs liyi temsil ettiklerini unutmuþlar.protesto edenler ..................
yorum yok ..bende protesto ediyorum BAÞBAKANA benim ödedigim vergilerle o stadý yaptýrýp GS ye peþkeþ çektigi için ..
ne taraftar ama bizi bu sene rezil eden baþkan ve futbolcularý býrakýp rahmetli canaydýn ve polatýn senelerdir bitiremediði stadý yaptýran TÜRKÝYE CUMHURÝYETÝ baþbakanýný protesto ediyor bende onlarý protesto ediyorum zaten bu adamlar bir avuç provakotör
Protestolarýn tek sorumlusu Toki baþkanýnýn orayý siyasi arenaya çeviren konuþmasý oldu çeþke onu konuþturmadan direkt Baþbakan konuþmasýný yapsaydý bu kadar protesto olmazdý genede vatana millette hayýrlý ugurlu olsun
tekkelime ile kýnýyorum böyle insanlýk adýna süper stadyum nerde görülmüþ baþbakanýmýz üstüne düþen görevi tek kelime ile yapmýþtýr böyle insanlara asla izin verilmiyecektir kamaralardan bugun tesbit edilip cezalarý verilecektir
seyirciler neden protesto etmiþler peki
bunalr resmen terorist baþka biþey deðil serefsizlik nankörlük hayvanalr bile yedið ekmeði unutmaz ama bunlar hayvandanda aþaðý bunlar terbiyessizlik hrdaim yapýyorlar gs bu þerefsilerden bu teroristlerden arýndýrýlmalý yoksa bu iþ kötye gidiyor
herkes aklý selim deðil aaaaaaaah aaaaaaaah yazýklar olsun mason uþaklarýnýn iþi
gazetelerde tam bir açýklýk getirmemiþ ama ayýp olmuþ bir kaç gün içinde açýklarlar..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri