Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
55 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Baþbakan'a Arena'da büyük ayýp - Baþbakanýn Açýklamalarý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya nasýl insanýz hep demokrasi demokrasi deriz sonrada yok þöyle yok böyle garip adamlar yuhlar parasýný vermiþ gelmiþ o nun en tabii hakký alkýþlasa yada uðruna ölse mesele yok yanlýþ siz insanlarý tek doðruya yönlendirme hakkýnýn anahtarýný satýn mý aldýnýz hemen hemen 50bin insan geri zekalý yani yazýk adamlarýn derdi iþsizlik pahalýlýk vb olamaz mý yani yada baþka bir sebebi vardýr ?????düþmez kalkmaz nir ALLAH bu memleket çok gördü þimdi bu yarýn bir baþkasý olaçak sadece ders almak lazým hergesi kuçaklasa sözde verdi son secimlerden sonra ama yok neyse

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iyi yapmýþlar bu kötü gidiþe dur demenin zamaný geldiði anlaþýlmaktadýr protestolarýn devamýný bekliyoruz uyuma millet uyan otuz kupona alýnmadý bu vatan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

protestonun yeri bu stad ve bu zamanda olmamalýydý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ajak sahaya çýkarken baþbakan içeri girmiþ aslýnda o pretostolar Ajaks takýmýna yapýlmýþ diye düþünüyorum ,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gacvokem Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ajak sahaya çýkarken baþbakan içeri girmiþ aslýnda o pretostolar Ajaks takýmýna yapýlmýþ diye düþünüyorum ,
    fazla iyimsersin bana göre usta.sonçta dostluk ve açýlýþ maçý...kupa veya baþka maç olsa dediðin olablirdi ama açýlýþ maçý için rakip takýmý ýslýklamak pek mantýklý gelmedi bana...........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çok büyük ayýp.Baþabakanýmýzýn stadýn tamamlanmasýnda emeði büyük..Bunu yapanlar baþka ortamlarda sesini duyuramayan ve bu durumu fýrsat bilen aciz insanlar..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Baþbakan açýklama yaptý ;

TT ARENAYI Galatasarayýn kullanmasý için henüz anlaþma yapýlmadý....

ttarenaya yapýlan 600 trilyonun karþýlýðý bu olmamalýydý,...

tt arenanýn yapýmýnda GS'ýn 1 kuruþu yoktur.

þimdi bazý þerefsiz, adi, kaný beþ para etmez bencil cahil, kendini taraftar gibi gösteren bir avuç kaný bozuk yuzunden baþbakanýn bu tavrýný koymasýna sebeb oldu..
    usta tebrikler. kelimelerime tercuman oldun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý headend Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yorum yok ..bende protesto ediyorum BAÞBAKANA benim ödedigim vergilerle o stadý yaptýrýp GS ye peþkeþ çektigi için ..
    ya iyide bakýn kendi parasýyla mý yaptý baþbakan orayý senden benden aldýgý paralarla vergilerle yaptýrdý ben orda olsaydým protestoya katýlýrdým siz zenginseniz eger size biþey olmaz ancak bizim gibi insanlara olan olur..

Siyasiye germek istemem ama tayipcilerden baþka kýnayan yok pretostoya..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yanlýþ alýn nedeniyle silindi
    Konu ozibo tarafýndan (16-01-2011 Saat 20:58 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Özgür Erge Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya iyide bakýn kendi parasýyla mý yaptý baþbakan orayý senden benden aldýgý paralarla vergilerle yaptýrdý ben orda olsaydým protestoya katýlýrdým siz zenginseniz eger size biþey olmaz ancak bizim gibi insanlara olan olur..

Siyasiye germek istemem ama tayipcilerden baþka kýnayan yok pretostoya..
    arkadaþým ben tayyipçi deðilim ve hayatýmda da hiç tayyip e oy vermedim ama protesto nun yeri orasý deðil.protesto nu yapacaksan bunu baþka yerde pekala yapabilirsin.sayýn baþbakan oraya galatasaray kulübünün davetlisi olarak geldi sen evine davet ettiðin misafire bu þekilde davranýlmasýný uygun görüyorsan benim sana söyleyecek sözüm olamaz

Sayfa 4/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri