Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
55 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Baþbakan'a Arena'da büyük ayýp - Baþbakanýn Açýklamalarý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Baþbakan'a Arena'da büyük ayýp - Baþbakanýn Açýklamalarý

Galatasaray TT Arena açýlýþýnda büyük skandal yaþandý! Baþbakan Erdoðan, bakanlar ve tüm kulüp baþkanlarý stadý terk etti.
    Galatasaray'ýn yeni stadý Türk Telekom Arena'nýn açýlýþýna katýlan Baþbakan Erdoðan, protestoyla karþýlaþtý. Erdoðan, beraberindeki bakanlar ve bazý kulüp baþkanlarý protestolar nedeniyle stattan ayrýldý.

Baþbakan Erdoðan, protestolar nedeniyle açýlýþ konuþmasýný da yapamadý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayrýntýlarý tam bilemiyorum ama büyük ayýp olmuþ bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o stadý galatasaray camiasýna kazandýrdýðý için galatasaraylýlar tarafýndan protostaya maruz kalmýþtýr...eðer iþ böyleyse bende protesto edenleri protesto ediyorum...buna resmen namkörlük denir..yazýklar olsun..
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yazýklar olsunki Erdoðana Bir FENERBAHÇE'li olarak adam Arena Stadýný yaptý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

acaba neden protesto ettiler?:49:bir düþünmek lazým?:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

vardýr bi sebebi ki protesto etmiþler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

toki baþkaný gs yönetimini eleþtirdi yapamadýlar biz yaptýk diye ondandýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 spor ahlaksýzlýðý

S.A. Galatasaray - Ajax maçýnýn bitimini beklemeden stattan ayrýlan Polat, çýkýþta basýn mensuplarýna yaptýðý açýklamada, yarýnki yönetim kurulu toplantýsýnda tepki ve yaþananlarla ilgili ne gerekiyorsa yapacaklarýný söyledi.

Polat þunlarý söyledi:

"Bu stadýn yapýmý için Sayýn Baþbakan çok büyük bir gayret sarfetti. Devletin bütün imkanlarýný harekete geçirdi ve biliyorum ki bu iþi caný gönülden severek yaptý. Neticesinde muhteþem bir stadý bize kazandýrdý. Davetimizi kabul edip açýlýþa da teþrif etti. Ancak burada kendisine Galatasaray taraftarý dahi diyemeyeceðim bazý insanlarýn yapmýþ olduðu tepkiler nedeniyle doðal olarak stattan ayrýlma mecburiyeti hissetti ve ayrýldý. Kesinlikle böyle bir þeyi hiç haketmedi. Bizim Galatasaray örf ve adetleri içerisinde Sayýn Baþbakanýmýzý burada çok iyi aðýrlamamýz gerekiyordu. Ama maalesef yapamadýk. Burada tepki yapan kesimi de ben Galatasaraylý olarak addetmiyorum. Zaten yarýn yönetim kurulumuzu toplayýp, bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacaðýz. Çünkü kimsenin bunu yapmaya hakký yok. Ben þahsen Galatasaray camiasý adýna Sayýn Baþbakanýmýzdan özür diliyorum. Hiç hak etmediði bir muameleye tabi kaldý."

Baþkan Polat son olarak, bu olaylara neden olarlarýn kim olduklarýný tespit edip gerekeni yapacaklarýný sözlerine ekledi.AEO.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

toki baþkaný gs yönetimini eleþtirdi yapamadýlar biz yaptýk diye ondandýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Spor nankörlüðü

S.A.Mahmut Özgener, "En çok emeði olan insaný burada kucaklayacaðýmýza bunlar yaþandý. Yaþananlar üzücü, daha fazlasýný söylemek istemiyorum. En hafif deyimi ile üzücü. Sporun siyasete karýþtýrýlmamasý gerektiðini hepimiz kabul ediyoruz. Böyle bir tepkiyi anlamak mümkün deðil" dedi.

Türk Telekom Arena Stadý'nýn açýlýþýnda basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtlayan Özgener, konuyla ilgili olarak þu açýklamayý yaptý:

"Elde edilen bir eser var. Tabii ki bir çok insanýn emeði var. Ama en çok emeði olan insaný burada kucaklayacaðýmýza bunlar yaþandý. Yaþananlar üzücü, daha fazlasýný söylemek istemiyorum. En hafif deyimi ile üzücü. Sporun siyasete karýþtýrýlmamasý gerektiðini hepimiz kabul ediyoruz. Biz siyaset deðil spor için buradayýz. Dolayýsýyla böyle bir tepkiyi anlamak mümkün deðil. Bundan dolayý çok üzgünüm. Biz de kulüp baþkanlarýmýzla birlikte sevinç yaþayacaðýmýza, mutlu olacaðýmýza, stattan ayrýlmak zorunda kaldýk. Hakikaten üzücü. Galatasaray Kulübümüzün Baþkaný her söyleminde Baþbakan'a teþekkür etti. Göksel bey ayný zamanda Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi Baþkan Vekili. Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi bu stadýn ulaþýmýnda büyük kolaylýk saðlayarak stadýn belkide bugün açýlmasýndaki en büyük etken olan metronun yetiþmesi için inanýlmaz derecede çapa sarfetti ve bunlar Baþbakan'ýn talimatý ile gerçekleþiyor. Ýnanýlmaz derecede büyük maddi yatýrýmlarda bulundu. Hep futbola, ülkemize bir eser kazandýrmak için. Teþekkür etmesini bilmemiz gerekir."

Bir basýn mensubunun, "'Bu bir nankörlüktür' þeklinde açýklama yapýldý mý?" sorusu üzerine de Özgener, "Yapýlanlar için her þey söylenebilir. Ne söylense haklýdýr" yanýtýný verdi.

Mahmut Özgener sözlerine þöyle tamamladý:

"Birþey daha söyleyeyim. Biz futbolla ilgili konuþtuðumuz her alanda seyircinin azlýðýndan þikayet ediyoruz. Futbolun bir eðlence sektörü olmasý henüz gerçekleþmediðinin, tribünlerdeki þiddetten, çocuk ve bayan seyircinin azlýðýndan þikayet ediyoruz. Bunlarýn giderilmesinin en önemli unsurlarýndan biri statlarýn fizik koþulunun iyileþtirilmesi olduðunu söylüyoruz. Bu ne demek? Futbolun yeni statlara ihtiyacý var. Futbolumuzun kulüp bazýnda gelecekte iyi yerlere gelebilmesi için statlara ihtiyacý var. 2016'ya aday olmuþuz ve bir oyla kaybetmiþiz. 2020'ye aday olacaðýz ve en önemli adaylardan biriyiz. Bu stat projelerini sayýn Baþbakanýmýzýn önüne götürdüðümüzde hiç birþey sormadan ne yapabileceðini söyleyerek cevaplarken, futbolun geleceði adýna bu statlarýn yapýlmasý gerekir. Futbol artýk öyle bir endüstri ki, her þehir için ayrý bir deðeri olan bir endüstri haline geldi. Bu kadar destek verirken, bu kadar emek harcarken, bu kadar futbol ve sporun yanýnda olurken, bugün burada çok büyük bir coþkuyla teþekkürü hak ediyorduk. O konuda da inanýlmayacak derecede üzgünüm."AEO.

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri