iyide bana açýklama yap madem neden basketbolda 2. oldugumuzda yine neden protesto yapýldý sölermisin ayrýca baþbakan demiþki galatasaraya orayý vermem demiþ sanki kendi yaptý kend parsýyla yapýldý iyide söyleyin bana orayý toki yaptý peki ali sami yen stadý yýkýlýyo oraya alýþveriþ merkezi fln yaplýcak bunun parasýný kim alcak söyleyin hadi býrakýn misafirligi türk toplumu artýk istemiyo tayibi istemedigi içinde kendini tutamayýp söylüyor artýk yapcak biþey yok ben yanlýþsam yanlýþýmdýr ama görünen köy kýlavuz istemez..
Ayrýca o stada bence sadece gsliler gelmedi baþka taraftarlar geldi belki onlar yaptý bunu hiç kimsede bilemez..

Teþekkur:
Beðeni:

Arkadaþlar Lütfen Olayý Daha Fazla Siyasileþtirmeyelim.

Ayaklarýmýz bizi eski stada götürdü. Hüzünle etrafýnda dolaþtýk. Kapýsýnýn önünde durduk. Uzun uzun stada baktýk. 1960’larýn tipik “fonksiyon, estetiði ezer” modelinde, beton olduðunu göze sokan bir yapý. Kat kat boyalarla, eklentilerle, demir kafeslerle yýllar içinde çirkinleþmiþ de çirkinleþmiþ..
Sonra Galatasaraylýlarýn maç öncesi illa buluþtuðu mekanlardan biri olan Altýn Fýçý Birahanesi’ne gittik. Altýn Fýçý, yükünü almýþ, hýnca hýnç doluydu. Ortam son derece neþeliydi. Ýçerideki 3 kadýndan biriydim ama her üçümüze de asker arkadaþý muamelesi yaptýklarý için rahattýk. Bir yandan (inadýna) biralar, inadýna rakýlar yuvarlanýrken (”Kimin yaþam tarzýna müdahale ettik þimdiye kadar ama di mi?”) bir yandan da ardý ardýna Galatasaray þarkýlarý söyleniyor. Yüzde doksaný Fenerbahçe’yi hedef alan ve burada imkaný yok güftesini yazamayacaðým türden pek þahane þarkýlar. (“Haydi fondip! Dibini görmeyen yeni stadý görmesin!”)

Yer imleri