Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İbo Show Şubat'ta Beyaz TV de.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İbo Show Şubat'ta Beyaz TV de.

Yeni yılda İstanbul stüdyolarını açmaya hazırlanan BEYAZ TV, yeni yılın ilk bomba transferine imza attı.

Uzun bir süredir çeşitli kanalların kadrosuna katmak için çaba gösterdiği İbrahim Tatlıses, tercihini Beyaz TV’den yana kullandı.

Yayın hayatına başladığı günden buyana gerek yayın politikası gerekse ekrana sürdüğü programlarıyla kısa sürede uzun bir yol alan ve hızlı bir yükseliş götsren Beyaz TV, yeni yılın ilk bomba transferini İbrahim Tatlıses’i kadrosuna katarak yaptı.

Şubat ayının ilk haftası itibariyle her Pazar akşamı İBO SHOW’u Beyaz TV ekranlarında yapmaya başlayacak olan İbrahim Tatlıses “Türkiye’nin en genç en prestijli kanalı ile yola devam kararı aldık. Yeni yılda Beyaz TV ekranlarında olacağım için çok mutluyum” dedi.

Göreve başladığı günden buyana kanalın yükselişinde büyük pay sahibi olan Beyaz TV Genel Müdürü Osman Gökçek “Müzik dünyasının efsane ismi İbrahim Tatlıses ile yollarımızın kesişmesi bizi mutlu etti. Beyaz TV yeni yılda kadrosunu güçlendirmeye devam edecek yakında hem sanat dünyasından hem politika dünyasından hem de medya dünyasında güçlü isimler Beyaz TV kadrosunda yer alacak.” Dedi.

Beyaz TV – Digitürk 36. Kanal

Beyaz TV – D Smart 78. Kanal

Beyaz TV – Tele Dünya 36. Kanal

Beyaz TV – Kablo Tv S36

Beyaz TV – Türksat 12729 sembol rate 30000 vertical

[JW]http://www.beyaztv.com.tr/video/213-ibo-show.flv[/JW]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç hoşlaşmatıyım bi tip !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç izlemedim bu kanalı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yeni yılda İstanbul stüdyolarını açmaya hazırlanan BEYAZ TV, yeni yılın ilk bomba transferine imza attı.

[JW]http://www.beyaztv.com.tr/video/213-ibo-show.flv[/JW]
    bu adamın nesi bomba transfer anlayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya adamın neyi bomba anlamadım tamda yerini bulmuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işallah uzun surmez !
    müslüm gürsesin eski parçalarınıda okuyormuş bulamadı başka şarkılar okusun !
    Konu muslum-baba tarafından (17-01-2011 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanırım parası bıttı ıbarhım tatlısesın reytıng yapamadıgı ıcın artık dıger buyuk kanallar anlasmadı galıba oda kendını beyaz tv ye attı.neyse layık oldugu yerde su an.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu adamın nesi bomba transfer anlayamadım
    Vallaha internet sitesinde İbo Show ile ilgili yazıları videoyu ve resimi ekldim. Bomba konusunuda Beyaz TV ye sormak lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk kanallarındaki kalite düşüklüğünden çektiğimiz sıkıntı nedir anlamıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beyaz tvyi favori kanallar arasına almışım demekki bu gece favori listeden çıkaracam anlamına geliyor, varya bu adamdan hiç hoşlanmıyorum. ne konuşmasını nede konu tartışmasını biliyor huronun teki onu tvda gördüğümde tırsıyorum yaaa kendi çok itici yaptığı programlarda banal bilgilendirme için teşekkürler
    LEBEN ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri