REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: lig tv hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart lig tv hakkında

arkadaşlar geçen dün d-smart bağlattım kanal listesinde ligtv ve adı değişmiş birkaç dt kanalı var.ilerde dt ile anlaşıp d-smart ligtv izlenebilirdim kaç gündür kafamı kurcalıyor.bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.iyigünler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D Smart platformunda lig tv izleme imkanınız yok ama ileride d smart izle öde sistemi ile digiturkle anlaşıp lig tv verebilir neden olmasın burası turkiye

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünyada dijitürk kadar saçma bir plartform daha yok kendilerini seyrettirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar ligtv olmasın bedava olsa seyretmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=harry-potter;595894]arkadaşlar geçen dün d-smart bağlattım kanal listesinde ligtv ve adı değişmiş birkaç dt kanalı var.ilerde dt ile anlaşıp d-smart ligtv izlenebilirdim kaç gündür kafamı kurcalıyor.bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.iyigünler[/Q
    türksat uydusundaki lig tv kanallarını diyorsun diye anladım 4-5 tane kanalları var onlarıda diijitürke üye olup türksat üzerinde izleyebiliyorsun .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=f.pala;595961]
    Alıntı harry-potter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar geçen dün d-smart bağlattım kanal listesinde ligtv ve adı değişmiş birkaç dt kanalı var.ilerde dt ile anlaşıp d-smart ligtv izlenebilirdim kaç gündür kafamı kurcalıyor.bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.iyigünler[/Q
    türksat uydusundaki lig tv kanallarını diyorsun diye anladım 4-5 tane kanalları var onlarıda diijitürke üye olup türksat üzerinde izleyebiliyorsun .
    ben d-smartta olan lig tv kanalını diyorum bir kaç tane de dt kanalı var adı değişmiş kanalları actionmax gibi.ileride olursa anlaşma niye olmasın.boşuna lşg tv koymadı d-smart herhalde.bence olabilir ileride zor bir ihtimal de olsa.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri