REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Dreambox 500s Server Bağlantı Hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup Dreambox 500s Server Bağlantı Hakkında

Merhabalar arkadaşlar

Dreambox 500s cihazımın server bağlantısı vardı sorunsuz çalışıyordu ama 3 4 gündür server kartlarının hepsi 0 gösteriyor.Telefonla bilgi aldığımda serverin sağlam olduğunu öğrendim acaba benim mak. da nasıl bir yol izlesem sorunu çözebilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar ise çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler

Not.Server bağlantı test ettiğimde ışıklar yeşil yanıyor ama başka bir ince noktası olduğnu düşünüyorum ve işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

-Modeminizi açıp kapatın

-Kumandadan mavitusa basıp cccam restart yapın sorunun düzelmesi lazım

Yukarıdaki uygulamalar çalışmazsa başka image deneyin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    -Modeminizi açıp kapatın

-Kumandadan mavitusa basıp cccam restart yapın sorunun düzelmesi lazım

Yukarıdaki uygulamalar çalışmazsa başka image deneyin

serkan bey değiniz ilk 2 maddeyi harfiyen yerine getirdim ama hayla sorun aynı ve devam etmekte

image dediğniz olay nedir ve nasıl yapılması gerekiyor.Benim serverimi etkiler mi acaba tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adambjk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan bey değiniz ilk 2 maddeyi harfiyen yerine getirdim ama hayla sorun aynı ve devam etmekte

image dediğniz olay nedir ve nasıl yapılması gerekiyor.Benim serverimi etkiler mi acaba tesekkurler

serveri aldığınız kişiyle görüşün. image atmadan önce server bilgilerini yedekleyin yoksa silinir server bilgileriniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı selim789 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serveri aldığınız kişiyle görüşün. image atmadan önce server bilgilerini yedekleyin yoksa silinir server bilgileriniz.

aldığım kişi ile görüştüm fakat onlarda bir problem olmadığını söylediler.
    Bağlantı test ediyorum ışıklar yeşil yanıyor fakat kartlar hayla 0 insanın canını sıkan bir durum gerçekten.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adambjk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bağlantı test ediyorum ışıklar yeşil yanıyor fakat kartlar hayla 0 insanın canını sıkan bir durum gerçekten.
    Var/ etc klasorunun içindeki cccam.cfg dosyasını yedekle bir yere sonra yeni image indir image yeni yazılım gibi birşey oluyor onucihazına at sonra ccca.cfg dosyasını yeni imagenin içine yollarsın sonra düzelmesi lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kartların 0 geliyorsa sorun serverde serverciye söle sana başka bir clıne satır versın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri