Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Kasýmpaþaspor’lu Yekta, Galatasaray’da!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

New Icons 03 Kasýmpaþaspor’lu Yekta, Galatasaray’da!

Kasýmpaþaspor’lu Yekta Kurtuluþ, Galatasaray’da!

Transferin gözde ismi Yekta Kurtuluþ'un adresi belli oldu !.. Türk futbolunun gelecek vaadeden isimleri arasýnda gösterilen Kasýmpaþa'nýn genç futbolcusu resmen Galatasaray'da..

Best FM’den Özkan Öztürk'ün "Futbol Vadisi" programýnda ilk olarak aktardýðý habere göre Galatasaray yýldýz futbolcuyla anlaþmaya vardý.

Kasýmpaþa'nýn yýldýzý akþam saatlerinde bu haberi doðrularken, G.Saray resmi internet sitesinden açýklama bekleniyor.

-"GÖNÜL VERDÝÐÝM TAKIMA GÝDÝYORUM"-
    Sabah saatlerinde bittiði duyurulan transfer hakkýnda saat 17.00'de baþarýlý futbolcu ile birlikte basýn önüne çýkan Kasýmpaþa Futbol Þube Sorumlusu Süha Sidal, "Yekta artýk Galatasaray'da forma giyecektir" dedi.

Kasýmpaþa Futbol Þubesi Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Yekta Kurtulmuþ ile takýmýn kamp yaptýðý Antalya'da düzenlediði basýn toplantýsýnda, iki kulübün anlaþmaya vardýðýný, Yekta'nýn akþam Ýstanbul'a geçerek, Galatasaray ile transferin ayrýntýlarýný deðerlendireceðini bildirdi.

Yekta'ya teþekkür eden Sidal, "Biz Galatasaray'a kaptanýmýzý veriyoruz, inþallah o da orada kaptan olarak futbol yaþantýsýný sürdürür. Yekta'yý birçok kulüp istedi ama en ýsrarcý Galatasaray'dý. Bu transferde Taner Aþkýn Bey önemli bir rol oynadý" dedi.

Sidal, Yekta'dan memnun olduklarýný ve takýma dört yýldan bu yana yaptýðý katkýlardan dolayý teþekkür ettiklerini belirtti.

-"GÖNÜL VERDÝÐÝM TAKIMA GÝDÝYORUM"-

Yekta Kurtulmuþ da Kasýmpaþa'da güzel günler geçirdiðini, þimdi ise gönlünde yatan takýma transfer olmaktan mutluluk duyduðunu söyledi.

Kurtulmuþ, ''Kasýmpaþa'dan sevinçle birlikte üzüntüyle ayrýlýyorum. Sevinçliyim, çünkü gönlümde yatan takýma gidiyorum, üzüntülüyüm, mutlu olduðum güzel günlerimin geçtiði takýmýmdan ayrýlýyorum'' dedi.

Yekta, Sidal'in buralara gelmesinde en büyük pay sahip olduðunu ifade ederken; "Teklifler konusunda bilgi sahibi deðildim. Kasýmpaþa'nýn verdiði karar doðrultusunda hareket ettim. Gideceðim takým G.Saray olduðu için de mutluyum" dedi.

Kasýmpaþa'da ortasaha oyuncusu olan 24 yaþýndaki Yekta, bir soru üzerine, Galatasaray Teknik Direktörü Hagi ile herhangi bir görüþmesi olmadýðýný belirtti ve Galatasaray'da baþarýlý olmak için elinden geleni yapacaðýný söyledi.

Kaynak; Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Not: NTVSPOR'da son dakika haberi olarak Galatasaray'ýn Kasýmpaþasporlu Yekta Kurtuluþ'u transfer ettiði bildirildi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

takýmýmýza hayýrlý olur inþallah

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yerli futbolcuya yatýrým yapýlmasý gerekiyordu, yapýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

süper bi transfer bide kaleci alsak dahada güzel olacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Özgür Erge Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    süper bi transfer bide kaleci alsak dahada güzel olacak
    aldýkya yabancý kaleci

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yekta gs bu seneki en iyi transferi bence

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya yekta gibi gs altyapýsýnda bir sür ütopçu var yeter artýk polat bi*******git þu takýmýn baþýndan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri