Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Ýkinci Baþkaný'ndan Þok Talep!

Yönetim kurulu toplantýsýnýn ardýndan açýklamalarda bulunan Helvacý, toplantýda yönetim kurulunun ve Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ýn geleceði açýsýndan önemli olduðunu düþündüðü bazý tespitler yaptýðýný ve bazý taleplerde bulunduðunu ifade ederek, "Baþkan bu konuyu 24 saat düþüneceðini söyledi. Baþkan, 24 saat düþündükten sonra kendisi kararýný açýklayacaktýr" diye konuþtu.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. taraftarlarýyla ilgili ortada böyle bir polemik söz konusuyken, kendisinin sessiz kalmasýnýn mümkün olmadýðýný kaydeden Helvacý, sözlerini þöyle sürdürdü:

"Biz sonuç olarak bir camianýn liderleriyiz, en azýndan öyle görülüyor. Ortada bir sorumluluk varsa bu sorumluluðu taþýmamýz icap ediyor. Artýk yapmamamýz gereken bazý þeylerin olduðuna inanýyorum. Doðrudur, içinde bulunduðumuz noktada çok fazla hareket imkanýmýz kalmadý. Bu hareketsizlikten bizi kurtaracak yol da genel kuruldur diye düþünüyorum. Baþkan karar verecek, 24 saat sonra açýklayacak."

Helvacý, kendisinin istifasýnýn söz konusu olmadýðýný da belirterek, "Her zaman söylüyorum, kesinlikle istifa etmeyeceðim. Son ana kadar istifa etmeden görevimin baþýndayým" dedi.

"AMACIM BÖLMEK, PARÇALAMAK DEÐÝL, BÜTÜNLEÞMEYÝ SAÐLAMAK"

Hassas bir dönemden geçtiklerini kaydeden Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , "Maksadým gerginlik yaratmak, bölmek, parçalamak deðil, aksine bütünleþmeyi saðlamak. Bu da yönetimin elinde. Bunun için de görüþlerimi önce yönetimde konuþtum" ifadesini kullandý.

Helvacý, her durumda genel kurulun toplanmasý için elinden geleni yapacaðýný anlatarak, "Bu istifalarla olur, alýnacak kararla olur. Genel kurul bizi en iyi þekilde yönlendirecektir. Bizim artýk yapmamýz gereken þey,
taraftarlarýmýza, genel kurula, Galatasaraylýlara sahip çýkmaktýr. Sahip çýkarak dik durmayý baþarabilmektir. Bu da bize genel kurulun verdikleriyle mümkün olur.

Çözüm genel kuruldadýr. Biz çünkü gücümüzü genel kuruldan aldýk. Aksi takdirde giderek parçalayýcý hale geliriz. Umarým Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. bugünkünden daha iyi olacak beklentim o yönde" diyerek sözlerini tamamladý.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. YÖNETÝM KURULU ÜYESÝ HAÞHAÞ: SAKÝN OLMAMIZ LAZIM

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haþhaþ, 2. baþkan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'nýn "Olaðanüstü genel kurula gidelim"
önerisine olumlu yaklaþmadý.

NTV Spor'a canlý yayýnda baðlanan Ali Haþhaþ, yönetici Iþýn Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ile kendisinin kulüple ilgili önemli bir toplantýya katýlmalarý nedeniyle yönetim kurulu toplantýsýnda yer almadýklarýný belirterek, "Sakin olmamýz lazým. Biz çok
iyi iþler yaptýk. Birleþmeyi gerçekleþtirdik. Riva'da arazi vardý, orada imarý aldýk. Stat baþbakanýmýzýn talimatlarýyla yapýldý ama bunun için gidildi, gelindi, uðraþ verildi. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ý basiretli bir tacir olarak getiriyorsunuz, sonra da gidiyorum diyorsunuz, bu doðru mu" diye konuþtu.

Seyrantepe olayýnda çok üzüldüklerini kaydeden Haþhaþ, " Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Arena'nýn açýlýþýnýn karnaval haline gelmesi gerekirdi. Bence bu provoke edildi. Burada eðlenmemiz gerekirken neler oldu? Bu iþe büyük katký saðlayan baþbakanýmýz geldi, böyle bir sýkýntý yaþadýk. Bu hak edildi mi, bence hak edilmedi" dedi.

"Sessiz kalmak da bir erdemdir" diyen Ali Haþhaþ, "Galatasaraylýlarýn tam ***if alacaðý, tam ekonomisinin büyüyeceði zamanda böyle þeylerin olmasýný
anlamýyorum, provokasyon var. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ekonomik olarak dünya seviyesine gelmekteydi. Herkesten sakinlik, sessizlik rica ediyorum" ifadelerini kullandý. (Anadolu Ajansý) 20.01.2011 22:09