REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Kasımpaşaspor’lu Yekta, Galatasaray’da!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 Kasımpaşaspor’lu Yekta, Galatasaray’da!

Kasımpaşaspor’lu Yekta Kurtuluş, Galatasaray’da!

Transferin gözde ismi Yekta Kurtuluş'un adresi belli oldu !.. Türk futbolunun gelecek vaadeden isimleri arasında gösterilen Kasımpaşa'nın genç futbolcusu resmen Galatasaray'da..

Best FM’den Özkan Öztürk'ün "Futbol Vadisi" programında ilk olarak aktardığı habere göre Galatasaray yıldız futbolcuyla anlaşmaya vardı.

Kasımpaşa'nın yıldızı akşam saatlerinde bu haberi doğrularken, G.Saray resmi internet sitesinden açıklama bekleniyor.

-"GÖNÜL VERDİĞİM TAKIMA GİDİYORUM"-
    Sabah saatlerinde bittiği duyurulan transfer hakkında saat 17.00'de başarılı futbolcu ile birlikte basın önüne çıkan Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, "Yekta artık Galatasaray'da forma giyecektir" dedi.

Kasımpaşa Futbol Şubesi Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Yekta Kurtulmuş ile takımın kamp yaptığı Antalya'da düzenlediği basın toplantısında, iki kulübün anlaşmaya vardığını, Yekta'nın akşam İstanbul'a geçerek, Galatasaray ile transferin ayrıntılarını değerlendireceğini bildirdi.

Yekta'ya teşekkür eden Sidal, "Biz Galatasaray'a kaptanımızı veriyoruz, inşallah o da orada kaptan olarak futbol yaşantısını sürdürür. Yekta'yı birçok kulüp istedi ama en ısrarcı Galatasaray'dı. Bu transferde Taner Aşkın Bey önemli bir rol oynadı" dedi.

Sidal, Yekta'dan memnun olduklarını ve takıma dört yıldan bu yana yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

-"GÖNÜL VERDİĞİM TAKIMA GİDİYORUM"-

Yekta Kurtulmuş da Kasımpaşa'da güzel günler geçirdiğini, şimdi ise gönlünde yatan takıma transfer olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Kurtulmuş, ''Kasımpaşa'dan sevinçle birlikte üzüntüyle ayrılıyorum. Sevinçliyim, çünkü gönlümde yatan takıma gidiyorum, üzüntülüyüm, mutlu olduğum güzel günlerimin geçtiği takımımdan ayrılıyorum'' dedi.

Yekta, Sidal'in buralara gelmesinde en büyük pay sahip olduğunu ifade ederken; "Teklifler konusunda bilgi sahibi değildim. Kasımpaşa'nın verdiği karar doğrultusunda hareket ettim. Gideceğim takım G.Saray olduğu için de mutluyum" dedi.

Kasımpaşa'da ortasaha oyuncusu olan 24 yaşındaki Yekta, bir soru üzerine, Galatasaray Teknik Direktörü Hagi ile herhangi bir görüşmesi olmadığını belirtti ve Galatasaray'da başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Kaynak; Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Not: NTVSPOR'da son dakika haberi olarak Galatasaray'ın Kasımpaşasporlu Yekta Kurtuluş'u transfer ettiği bildirildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

takımımıza hayırlı olur inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yerli futbolcuya yatırım yapılması gerekiyordu, yapıldı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

süper bi transfer bide kaleci alsak dahada güzel olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    süper bi transfer bide kaleci alsak dahada güzel olacak
    aldıkya yabancı kaleci

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yekta gs bu seneki en iyi transferi bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya yekta gibi gs altyapısında bir sür ütopçu var yeter artık polat bi*******git şu takımın başından

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri