Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: HP RW6815 þarj problemi lütfen yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart HP RW6815 þarj problemi lütfen yardým

Üstadlar HP rw6815 telefonum var telefonu þarja taktýðýmda pilin doldugunu gösteren piriz iþareti çýkýyor ama dolmuyor ben pil resmine týklýyorum ve ordan usb sarjý kapatýp açýyorum kýrmýzý ýþýk yanýyor ve sarj oluyor 1:30 saat falan sürüyor ama sarj 4 saat gidiyor max yedek pilim var ondada aynýsý oluyor telefonumda mý bi arýza var arkadaþlar lütfen bilgisi olan arkadaþlar yardýmcý olursa sevinirim iyi çalýþmalar......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nerden buldun o telefonu at çöpe gitsin hüsoo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hilmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nerden buldun o telefonu at çöpe gitsin hüsoo
    atarim ustam senden deðerlimi

þaka bi yana gerçekten yardim edecek yada bilgisi olan yok mu ???

telefonun yazýlýmsal sorunu olduðunu zannetmiyorum hp nin sitesinden güncelleme yaptým sonuç ayný

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bir yerlerden bulabiliyorsanýz bir tane þarj cihazý bulun yený þarj cihazý ile deneyýn eðer onlada olmmuyorsa cihazýnýzda problem var servise gönderin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bir yerlerden bulabiliyorsanýz bir tane þarj cihazý bulun yený þarj cihazý ile deneyýn eðer onlada olmmuyorsa cihazýnýzda problem var servise gönderin.
    volkan ustam bilgi için teþekkür ederim 3 tane 1amper 5volt luk adaptörüm var ama 3 ünddede aynýsý oluyor ben 4-4 yere gösterdim böyle bi telefonu ilk defa gördüklerini sölediler bitaneside 3 hafta kalacak dedi board da çatlak var dedi bakmadan güvenmedim açýkcasý bide iþin kötü yaný samimi bi arkadaþýmdan satýn aldým bana böyle bi problemi olduðunu söylememiþti bendede bi huy var gidip diyemiyorum telefon arýzalý nie sattýn bana die napalým bi þekilde bakýcaz çaresine volkan ustacým bilgi için tekrar çok teþekküe ederim !!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili arkadaþlar sorunu çözdüm yaptýðým iþlem sadece telefonuma format atmakla oldu hard format attým sorun düzeldi günde 2 kere þarja takýyordum þimdi bütün gün gidiyor ayný sorunu yaþayan arkadaþlar olursa sorunu böyle çözebilirler iyi çalýþmalar.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri