REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Galatasaray–Fenerbahçe Derbisi 3D Yayınlanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Galatasaray–Fenerbahçe Derbisi 3D Yayınlanacak

Türk televizyonculuğunda milat! İlklerin adı Digiturk'ten bir ilk daha!

Digiturk'te 3D derbi!!!

Galatasaray–Fenerbahçe derbisi yeni nesil 3D teknolojisi ile Lig TV'de!!!

Yeni nesil 3D teknolojisiyle çektiği belgesellerle Türkiye'de bir ilke imza atan Digiturk, Galatasaray–Fenerbahçe derbisini canlı 3D yayınlayarak yine bir ilke imza atmayı planlıyor.

Digiturk, yeni nesil 3D teknolojisindeki tecrübesi, son teknolojiye sahip teknik altyapısı ve profesyonel ekibiyle Türk futbolseverlere yeni bir şölen yaşatmaya hazırlanıyor.

Digiturk; Türk Futboluna verdiği desteğin yanında maçları en son teknoloji ile takip ederek futbolseverlere benzersiz ***if yaşatmaya devam ediyor. İlk HD maç yayınını gerçekleştiren, Spider Cam, Phantom Cam gibi dünyanın sayılı teknolojilerini kullananan ve her hafta oynanan tüm Spor Toto Süper Lig maçlarını yayınlayan Digiturk bir devrime hazırlanıyor!

Yayıncılıktaki öncülüğünü 3D derbi canlı yayını ile sürdürecek Dİgiturk, Galatasaray–Fenerbahçe derbisi için hazırlıklarına devam ediyor.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

maalesef tv üç boyutlu değil
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bide 3 boyutlu tv mi alcaz artık daha lcd takılıyoz. led alcaz sonra 3d li led alırız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alalım anasını önümeze geleni alalım para gani gani bizde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben önce full hd lcd almam lazım ki tüplüden 3d tv ye atlarsam lcd ye ayıp olur... way be teknoloji çok çabuk gelişiyor....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir galata saraylı (adnan sezgin gidene kadar bıraktım desemde bırakılmıyor) rezilliği üç boyutlu seyredeceğiz desenize ALLAH'tan benim LCD üç boyutlu değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir galata saraylı (adnan sezgin gidene kadar bıraktım desemde bırakılmıyor) rezilliği üç boyutlu seyredeceğiz desenize ALLAH'tan benim LCD üç boyutlu değil
    3 boyutlu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri