Konuya Etiketlenenler

Sayfa 14/19 İlkİlk ... 45678910111213141516171819 SonSon
190 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Medialink Black Panther Cihaza Server Bilgileri Girme

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ellerine saglik ustam.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denemek gr

ereki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagol arkadas

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Öncelikle emegi gecenlere tesekkürler...

Black Panther almayi düsünüyorum IPTV opsiyonunu kullanmak istiyorum. IPTV icin kesinlikle önerilen özel bir model var midir? Isin acemisiyim ama cabuk ögrenirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yellowrock70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Black Panther almayi düsünüyorum IPTV opsiyonunu kullanmak istiyorum. IPTV icin kesinlikle önerilen özel bir model var midir? Isin acemisiyim ama cabuk ögrenirim
    Özellikle IPTV alacaksanız VU serisi yada androıd tabanlı cihazları tercih edin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tesekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eyvallah ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar cihazıma serverleri girdikden sonra çalışıyor fakat bellibir süre sonra serverler calışımıyor nedeninibilen varmı serverler başka cihazımda sorunsuz calışmaktadır
    Konu taraftar tarafından (04-05-2013 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yellowrock70 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

next mini HD de ip tv mükanbel çalışıyor ve bende clarke teche,vu solo, cihaz var ama ip tv si next mini hd den üstün deil.bizzat ikisini yan yana denedim fakat bazı yabancı kanalrda donma var buda cihazdan kaynaklan bir şey çünkü serveri clarke teche cihaz da sorunsuz açılıyor vede donmasız ama mininext hd de donma var cok sıkça yabancı ülkelerin bazı kanallarında
    Konu taraftar tarafından (04-05-2013 Saat 03:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harika hemen kontrol ediyorum

Sayfa 14/19 İlkİlk ... 45678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri