REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ile ilgili DDK raporu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence bu cinayeti devlet ve ergenekon işlemiştir çünkü elini çabuk tutmayan ölmesini isteyen bu iktidardır
    Türkiyen'in tüm cep telefonlarını dinleyenler yarım saatten fazla telefonla görüşme yapan iha muhabirinin yerini tespit etmedi hayret

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Suçlarken Devlet kelimesi bana ağır geliyor( Buna hükümetler desek daha mantıklı olur )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atakurtul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Suçlarken Devlet kelimesi bana ağır geliyor( Buna hükümetler desek daha mantıklı olur )
    ama ne yazık ki devlet demek gerekiyor çünkü hiç bir zaman hükümetler tam anlamı ile söz sahibi olamıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cennet mekan Muhsin başkan bir cinayete kurban gitti. Ancak onu ortadan kaldıranların ne pkk, ne de ergenekon gibi çetelerin olduğuna inanmıyorum. O, Büyük ortadoğu projesi kapsamında ortadan kaldırıldı.
    Merak ediyorum, sayın genel başkanı helikoptere binmeye teşvik eden BBP liler kimlerdir? Kasıtları var mıdır? Merak dedim ya..
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kasıt var şimdiye kadar neden birşey açıklanmadı yetkili sandığımız at kılıklılar
    Konu ercişsat tarafından (26-01-2011 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri