Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arasý

Konu: Muhsin Yazýcýoðlu'nun ölümü ile ilgili DDK raporu

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yakupyurt Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bence bu cinayeti devlet ve ergenekon iþlemiþtir çünkü elini çabuk tutmayan ölmesini isteyen bu iktidardýr
    Türkiyen'in tüm cep telefonlarýný dinleyenler yarým saatten fazla telefonla görüþme yapan iha muhabirinin yerini tespit etmedi hayret

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Suçlarken Devlet kelimesi bana aðýr geliyor( Buna hükümetler desek daha mantýklý olur )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý atakurtul Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Suçlarken Devlet kelimesi bana aðýr geliyor( Buna hükümetler desek daha mantýklý olur )
    ama ne yazýk ki devlet demek gerekiyor çünkü hiç bir zaman hükümetler tam anlamý ile söz sahibi olamýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cennet mekan Muhsin baþkan bir cinayete kurban gitti. Ancak onu ortadan kaldýranlarýn ne pkk, ne de ergenekon gibi çetelerin olduðuna inanmýyorum. O, Büyük ortadoðu projesi kapsamýnda ortadan kaldýrýldý.
    Merak ediyorum, sayýn genel baþkaný helikoptere binmeye teþvik eden BBP liler kimlerdir? Kasýtlarý var mýdýr? Merak dedim ya..
    Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kasýt var þimdiye kadar neden birþey açýklanmadý yetkili sandýðýmýz at kýlýklýlar
    Konu erciþsat tarafýndan (26-01-2011 Saat 13:37 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri