Konu Volkan tarafından (20-02-2011 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
1.84 ten farkı nedırkı şimdi benim atlantaya atacam ama motoru ayarlamaya üşenıom şuna bide acıklama koysalar ya.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Açıklama eklenmemişYazılımlar bana geliyor bende kullanıcılara yardımcı oluyorum volkan yukle usta
![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
yok ya uğraşamam şimdi bizim mühendislerde deniyorlardır testten sonra koyarlar hostta abuk subuk yok alt yazıddaki yeşillenme g,derildi diye yenı versıyon verdiyseler bır onun için yukleme yapmam şöle IPTV yazılımı yada explorer dan kontol falan olursa o zaman ok.
Neyse bizimkiler test edıyorlardır. acıklamalı koyarlar sonuç olarak kore tek yazılım verıo.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
medialink balack panterle atlanta yazılımları farklı olduğu söyleniyor
hocam medialink black panter kullanıyorum ama internetim yok internet olarak vodafon cep net kullanıyorum limitsiz telefonumu modem yaptım telefon htc tattoo notbook a bagladım cross kabloyla da medialinke bagladım ve cihaz interneti gördü otomatik ip adresini felan aldı. ama şifreli yayınları açamadım. acaba yapmadım bişeylermi var yardım lütfen
teşekkürler bu yazılım cihaz cok iyi çalışıyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri