Elimde gumus renkli bir DB var. Ikincisini almayi dusunuyorum. Piyasada siyah renkli bir DB den bahsediyorlar. Tuneri daha iyi falan diyorlar. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Tesekkurler
Teşekkur: 0
Elimde gumus renkli bir DB var. Ikincisini almayi dusunuyorum. Piyasada siyah renkli bir DB den bahsediyorlar. Tuneri daha iyi falan diyorlar. Bu konuda bilgisi olan var mi?
Tesekkurler
Konu gungor1976 tarafından (25-01-2011 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.
evet siyah kasa bende kullanıyorum 4 aydan beri maaşallahı var çok memnunum![]()
bütün siyahlar kaliteli olacak diye bir şey yok aslında işin acığı birinci sınıf ıkıncı sınıf klon dıe ayrıma var ama bu sınıflara sadece adaptör ve kumanda giriyor bence bırde ıkı ceşit board var ama bu boardları zaten anlayamazsın ancak içini acıp inceleyeceksın buda elektronık bilgin ve iki boardıda tanıman gerekır.
alacağın cihazın kumandalarını ıyı ıncele adaptörleri elinle şöle bir tart bıraz mantık dışı gelicek ama bazılarında cok basit swıch mod trafo kullanıoyorlar onlarda zaten haifif olur ama elının terazisi beya iyi olması gerkir anlaması zor.
sen en guzelı cihazlarının arkasında duran bir firmadan al millete cihaz satmak için yok siyah kasa yok beyaz kasa yok birinci sınıf ikinci sınıf vesayre. iyi bir firma bul.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bende siyah kasa var amg urun super ben memnunum
bende siyah kasa kullanıyorum cok menmunum benim ilgimi ceken tarafı cihazda kesinlikle ısınma yok bende gri olan kasada var şu anda onuda kullanıyorum onda ısınma var tabi birinci kalite diye aldım aldığım firmada malının arkasında duruyor nerden aldın diye sorarsan özen uydu sağlam bir firma umarım yardımcı olmuşumdur
volkan ustaya lkatılıyorum siyah kasalardada kendi aralarında kalite farkı var aldığın yer çok önemli diye düşünüyorum:49:
aslına bakarsanız bu drembox ların asıl orjinali almanyada varmış ve bu serverlerde almanyadan geliyormuş..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri