REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Macaristan'dan inanılmaz Türkiye itirafı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Macaristan'dan inanılmaz Türkiye itirafı

Macaristan Cumhurbaşkanı Pal Schmitt, İspanyol ABC isimli günlük gazeteye verdiği demeçte, ''Türkler tarafından 150 yıl boyunca idare edilmemizi şans olarak tanımlıyorum'' dedi.

Macaristan'ın AB dönem başkanlığının yanı sıra çıkardığı yeni medya kanunu ile ilgili İspanyol gazetesine açıklamalarda bulunan Macaristan Cumhurbaşkanı Pal Schmitt, Türkiye'nin AB üyeliği hakkında da konuştu.

Macar Cumhurbaşkanı, gazeteye yaptığı açıklamada, ''Türk siyasetçilerle sık sık bir araya gelerek Türkiye'nin AB üyeliği hakkında uzun görüşmeler yaptım. Yaklaşık 100 milyonluk Müslüman bir ülkenin AB'ye alınması için zaman gerekiyor'' ifadesini kullandı.

Schmitt, 1541-1686 yılları arasında Türkler tarafından idare edilen Macaristan'ın, çok şanslı olduğunu vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Schmitt, ''Türkler tarafından 150 yıl boyunca idare edilmemizi şans olarak tanımlıyorum. Ülkemiz Türkler değil de başka bir millet tarafından alınsaydı, dilimizi ve dinimizi değiştirmemizi isteyeceklerdi, biz de asimile olacaktık. 150 yıl boyunca Macaristan Türkler için stratejik bir yer oldu'' dedi.

Kanuni Sultan Süleyman 1541 yılında Budin'i feth etmiş, Budin 1686 yılına kadar tam 145 yıl boyunca, Macaristan'ın bazı yerleri ise 160 yıl boyunca Osmanlı İmparatorluğu egemenliği altında kalmıştı.

sabah

"adam helal süt emmiş...yada yanlışlıklamı söyledi acaba diye düşünüyorum. bende inanamadım...hayret...ab de doğru konuşan bir başkan":49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Macaristan Cumhurbaşkanı Pal Schmitt helal olsun adama biz avrupalıların MUHTEŞEM SÜLEYMAN dedekleri KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN bir cihan padişahı olsuğu kadar bir milletin dninie diline örf ve adatlerine saygılımış ki kimsenin yaşam tarzıan dokunmammış oysaki kendi kültür ve tarihimeze sahip cıkamamız gerekirken show tv denilen kanal utanmadan terbiyessizlik yaparak ecdadımızın namusuna göz dikip MUHTEŞEM SÜLEYMANI karalamaktadır biz ise ağzımızı acmış kör gibi bakmaktayız para uğruna tarihize kar bir leke sürmektedir lanet olsun böyle kanala

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesin türk tohumudur (osmanlı), türk kanıdır. yoksa bunlar dinsiz imansız vede acımasız olurlar. uzaktan bi akrabalık var ama. dur bakalım. ahhhhhaaaaa puuhhhhaaaaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam

Aslinda bu gercegi hepsi biliyor.Vede tüm bu olaylarin birinci dereceden sebebi bu.Kendilerine yediremiyorlar.Nasil oluyoda bu böyle oluyor diye sasiriyorlar.sebebininde islamda oldugunuda biliyorlar.Bnlar gercek.

Benimbildigim Macar kirali Su an kim bilmiyoum ama Osmanliya gelin bizi kurtarin diye bir mektupyazanida var.Ama hangi acar kirali kime yaznis bilmiyoru bildigim böyle bir mektubun var olusu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam

Aslinda bu gercegi hepsi biliyor.Vede tüm bu olaylarin birinci dereceden sebebi bu.Kendilerine yediremiyorlar.Nasil oluyoda bu böyle oluyor diye sasiriyorlar.sebebininde islamda oldugunuda biliyorlar.Bnlar gercek.

Benimbildigim Macar kirali Su an kim bilmiyoum ama Osmanliya gelin bizi kurtarin diye bir mektupyazanida var.Ama hangi acar kirali kime yaznis bilmiyoru bildigim böyle bir mektubun var olusu.
    fansa kralı fransuva almanlara karşı başlarında şarlken vardı.yardım istemiştir.zaten 1.kapitilasyon bumla başlamıştır.daha sonrad polonya kralı demirbaş şarl osmanlıdan yardım istemiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı empu_1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesin türk tohumudur (osmanlı), türk kanıdır. yoksa bunlar dinsiz imansız vede acımasız olurlar. uzaktan bi akrabalık var ama. dur bakalım. ahhhhhaaaaa puuhhhhaaaaa
    macarlar zaten kendilerinde türk genetiği olduğunu az çok biliyordur.macar kralı arpad (şamanizm vardı o zaman) özellikle kuzey batı avrupayı dize getirince hıristiyan alemi ve sözü geçen o zamanki kutsal roma-germen imparatorluğu ve başlarıdaki şarlman baş edemiyecekleri bu asya kavmine karşı tek yapabilecekleri onları hıristiyanlaştırmak olarak strateji belirlemişlerdir.o zamanki dini ve mistik olayların etkisiyle macar kralı sigismund döneminde şamanizm bitmiş ve hıristiyanlık kabul edilmiştir bunun sonucundada gevşeme başlamış ve dinlerini değiştirerek özlerinide kaybetmişlerdir,tıpkı hazar türklerinin yahudileştirildiği gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Adam doğru söylemiş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri