merhaba arkadaşlar 26.01.2011-27.01.2011 tarihlerinde gece saat 11.30 dan sonra hotbirt uydusunda sinyaller gitti herkesdemi böyle oldu yoksa cihazım veya canagımda bir sıkıntımı var arkadaşlar cevabınızı bekliyorum saygılarımla
merhaba arkadaşlar 26.01.2011-27.01.2011 tarihlerinde gece saat 11.30 dan sonra hotbirt uydusunda sinyaller gitti herkesdemi böyle oldu yoksa cihazım veya canagımda bir sıkıntımı var arkadaşlar cevabınızı bekliyorum saygılarımla
uydu yerinde durduğuna göresende gitmiş kardeş diseq bozulmuştur muhtemelen..
sıkıntı yok hotbirdde
Blade arkadaşın sorduğu soruyu biraz genelleştirmek istiyorum... Emu le uydu kullanan birisiyim.. Ara sıra HOTBIRD de sinyal gelmeme oluyor fakat daha sonra kendiliğinden düzeliyor .. Sorun diseq midir? Yani diseq bozuk olsa tekrar niye çalışsın?
inanmıyacaksınız ama benim lnb nin üzerindeki beyaz plastik güneşten deforme olup kırılmış lnb açık kalınca içine salyangoz girmiş tabi görüntü yok,degiştirmek için sökünce fark ettim,çıkardım .görüntü geldi.karşı komşumuzda gece yayınlar aniden kesildi sinyal yok diye banden yardım istedi.tarasaya çıktım baktım benim lnb gibi açık kapağı yok lnb inin içinden yavru kurbağa ölüsü çıkartım. sinyal geldi heralde yuva sanıp giriyorlar.sende lnbyi kontrol et.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri