REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Hotbirt sinyal sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 31 Hotbirt sinyal sorunu

merhaba arkadaşlar 26.01.2011-27.01.2011 tarihlerinde gece saat 11.30 dan sonra hotbirt uydusunda sinyaller gitti herkesdemi böyle oldu yoksa cihazım veya canagımda bir sıkıntımı var arkadaşlar cevabınızı bekliyorum saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu yerinde durduğuna göre sende gitmiş kardeş diseq bozulmuştur muhtemelen..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıkıntı yok hotbirdde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Blade arkadaşın sorduğu soruyu biraz genelleştirmek istiyorum... Emu le uydu kullanan birisiyim.. Ara sıra HOTBIRD de sinyal gelmeme oluyor fakat daha sonra kendiliğinden düzeliyor .. Sorun diseq midir? Yani diseq bozuk olsa tekrar niye çalışsın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı realserdar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Blade arkadaşın sorduğu soruyu biraz genelleştirmek istiyorum... Emu le uydu kullanan birisiyim.. Ara sıra HOTBIRD de sinyal gelmeme oluyor fakat daha sonra kendiliğinden düzeliyor .. Sorun diseq midir? Yani diseq bozuk olsa tekrar niye çalışsın?
    kardeş lnb çıkışındaki dayzek girişindeki kablo uçları oksit yapmış olabilir kontrol etmen gerekir aynı şekilde dayzek su almış olabilir...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inanmıyacaksınız ama benim lnb nin üzerindeki beyaz plastik güneşten deforme olup kırılmış lnb açık kalınca içine salyangoz girmiş tabi görüntü yok,degiştirmek için sökünce fark ettim,çıkardım .görüntü geldi.karşı komşumuzda gece yayınlar aniden kesildi sinyal yok diye banden yardım istedi.tarasaya çıktım baktım benim lnb gibi açık kapağı yok lnb inin içinden yavru kurbağa ölüsü çıkartım. sinyal geldi heralde yuva sanıp giriyorlar.sende lnbyi kontrol et.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri