Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: redline twin board yazýlýmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart redline twin board yazýlýmý

redline twin board yazýlýmý usbden atýlýyor.
    Konu TOMBUL tarafýndan (29-10-2011 Saat 19:56 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emeðine saðlýk tombul
    Konu erciþsat tarafýndan (28-01-2011 Saat 13:02 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emegine saglýk bunu atmamýzýn sebebi ne arkadaþlar ne özelligi var br 1000 serisine uyarmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý antepli_mert Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    emegine saglýk bunu atmamýzýn sebebi ne arkadaþlar ne özelligi var br 1000 serisine uyarmý
    uyar.sadece atarken yükleme yeri twin boardý seçin.eski redline larada kartý BR serisi bi cihaza takarak atabilirsiniz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

br 2000x te bisler nasýl izleniyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TOMBUL Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    uyar.sadece atarken yükleme yeri twin boardý seçin.eski redline larada kartý BR serisi bi cihaza takarak atabilirsiniz..
    Sayýn Tombul,
    Bu yazýlýmýn içeriði nedir,ya da halen kullanmakta olduðumuz twin yazýlýmdan farký ne?Benim cihazým CS-100X Twin.Bu yazýlýmlarý doðrudan cihaza yükleme þansýmýz yok.Servise gitmek zorundayýz.Eðer kayda deðer bir yaný varsa,elbette gidilecek(Kanal sayýsý artmýþ,donma azalmýþ,açýlýþlar hýzlanmýþ,açýlan kanallar renklendirilmiþ v.s v.s)Bu farklarý bilerek gidersek yeni yazýlým yüklettik diye seviniriz,þu kýþ günlerinde de boþuna soðuk yememiþ oluruz!Açýklamalar için þimdiden teþekkürler!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rselturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sayýn Tombul,
    Bu yazýlýmýn içeriði nedir,ya da halen kullanmakta olduðumuz twin yazýlýmdan farký ne?Benim cihazým CS-100X Twin.Bu yazýlýmlarý doðrudan cihaza yükleme þansýmýz yok.Servise gitmek zorundayýz.Eðer kayda deðer bir yaný varsa,elbette gidilecek(Kanal sayýsý artmýþ,donma azalmýþ,açýlýþlar hýzlanmýþ,açýlan kanallar renklendirilmiþ v.s v.s)Bu farklarý bilerek gidersek yeni yazýlým yüklettik diye seviniriz,þu kýþ günlerinde de boþuna soðuk yememiþ oluruz!Açýklamalar için þimdiden teþekkürler!
    yazýlým 7 dereceden ilavesi var.fark bu.eski serilere yükleten olur diye verdim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayný yazýlým 11.nci ayda verilen w3 yazýlýmla ayný deðiþen biþey yok redlýne artýkbitti gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

o zaman bosuna atmayalým eger degýsen býse yoksa lutfen redlýne yetkýlýlerýne seslenýyorum yerýnýzde batenaj atmayýn býrazdaolsa ýlerleyýn spacesat ornek alýn hemen hemen hergun yený yazýlým cýkaryo adamlar nýye cýhazlarýn býkýlmasýn dýye madem þharýn yaptýryosunuz cýhazlara artýrýn azlatmayýn ký cýhazlarýnýz degsýnumarým ýlgýlýler duyar bený ve anlarlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yargýlamýyorum eleþtýryorum býr redlýne hayraný olarak bu cýhazlarý cok sevýyorum ve herkesýn kullanmasýný ýstýyorum cunku guzel cýhazlar cok uydu kullandým hýremco next trýden dc2000pvr benjamýn yumatu ama hýcbýrý bana redlýne nýn tadýný vermedý saygýlarýmla
    ha unutmadan bayý degýl kullanýcýyým kesýnlýkle reklam nýyetým yok

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri