redline twin board yazýlýmý usbden atýlýyor.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
redline twin board yazýlýmý usbden atýlýyor.
Konu TOMBUL tarafýndan (29-10-2011 Saat 19:56 ) deðiþtirilmiþtir.
emeðine saðlýk tombul
Konu erciþsat tarafýndan (28-01-2011 Saat 13:02 ) deðiþtirilmiþtir.
emegine saglýk bunu atmamýzýn sebebi ne arkadaþlar ne özelligi var br 1000 serisine uyarmý
Sayýn Tombul,
Bu yazýlýmýn içeriði nedir,ya da halen kullanmakta olduðumuz twin yazýlýmdan farký ne?Benim cihazým CS-100X Twin.Bu yazýlýmlarý doðrudan cihaza yükleme þansýmýz yok.Servise gitmek zorundayýz.Eðer kayda deðer bir yaný varsa,elbette gidilecek(Kanal sayýsý artmýþ,donma azalmýþ,açýlýþlar hýzlanmýþ,açýlan kanallar renklendirilmiþ v.s v.s)Bu farklarý bilerek gidersek yeni yazýlým yüklettik diye seviniriz,þu kýþ günlerinde de boþuna soðuk yememiþ oluruz!Açýklamalar için þimdiden teþekkürler!
br 2000x te bisler nasýl izleniyor
ayný yazýlým 11.nci ayda verilen w3 yazýlýmla ayný deðiþen biþey yok redlýne artýkbitti gibi
o zaman bosuna atmayalým eger degýsen býse yoksa lutfen redlýne yetkýlýlerýne seslenýyorum yerýnýzde batenaj atmayýn býrazdaolsa ýlerleyýn spacesat ornek alýn hemen hemen hergun yený yazýlým cýkaryo adamlar nýye cýhazlarýn býkýlmasýn dýye madem þharýn yaptýryosunuz cýhazlara artýrýn azlatmayýn ký cýhazlarýnýz degsýnumarým ýlgýlýler duyar bený ve anlarlar
yargýlamýyorum eleþtýryorum býr redlýne hayraný olarak bu cýhazlarý cok sevýyorum ve herkesýn kullanmasýný ýstýyorum cunku guzel cýhazlar cok uydu kullandým hýremco next trýden dc2000pvr benjamýn yumatu ama hýcbýrý bana redlýne nýn tadýný vermedý saygýlarýmla
ha unutmadan bayý degýl kullanýcýyým kesýnlýkle reklam nýyetým yok
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri