Sanýrým beklentilerin ne olduðu önemli.
Firmalar bir þekilde bir cihaz yapýyor, buna istenen özellikleri eðer yapabilecek kapasitede ise ekliyorlar.
Eksik diye nitelendirdiðiniz özellikleri yazmanýz sorunlarýnýzýn çözümüne sizi daha çabuk ulaþtýrabilir.
Hatalý veya yanlýþ iþlem yaptýðýný düþündüðünüz fonksiyonlarýda ayný þekilde yazmanýz düzeltilmesine katkýda bulunmanýzý saðlar.
Her cihazýn menüsü kullanýmý farklý olabilir, hiç bir cihaz istediðiniz size özel menüyü yapmak zorunda olmadýðý gibi sizin beðendiðiniz menüyü baþka bir kiþi beðenmeyebilir.
Uydu cihazý kullanan kiþiler çoðunlukla cihazlarýnýn yazýlým desteðinin uzun süre devam etmesini ister. Bu cihazý uzun süre verimli kullanmak için istenen bir özelliktir. Beðenilen, yazýlýmý yapýlan sürekli geliþeceði düþünülen ve çok fazla kullanýcýsý olan bir çok yazýlým zaman içinde çok demode olmuþtur (cihazlarda!) bunu unutmamak gerekir. Cihaza yazýlým desteði geleceði garantisini e2 gibi deðiþik yazýlýmlarýn yüklenmesinin uygun hale getirilmesi o yazýlýmlarýn sürekli eklenebilir olduðu, yada orjinal yazýlýmdan daha iyi olduðu anlamýna gelmez.
Cihaz üreticileri konularý okudukça anladým ki, cihazlarýnýn yazýlým desteðine inanmasý için kullanýcýlarý baþka cihazlarda kullanýlan yazýlýmlarýda kendi cihazlarý için kullanýlabilir hale getirip, yazýlým desteði konusunda sorun yaþamýyacaðýnýn garantisini göstermeye çalýþýyor.
Bir çok yerde bir çok yazý okudum, özellikleri inceledim; kullanýlabilir, bir çok muadilinin çýkacaðý, çok fonksiyonlu hýzlý bir cihaz olduðunu düþündüðümden cihazý dün sipariþ verdim bugün elime geçti, 4 saattir þöyle kurcaladým olan özellikleri arasýnda çok göze batacak bir þey yok. Tabii ki daha iyi kullaným özellikleri eklenecektir. Biraz daha kurcalayalým.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri