duydugum kadarýyla þubat ayýnda yeni yazýlým cýkacakmýþ,ama enigma 2 olmýyacakmýþ.çok iddialýlar yeni yazlýmýn enigma 2 den daha iyi olacagýna dair.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
duydugum kadarýyla þubat ayýnda yeni yazýlým cýkacakmýþ,ama enigma 2 olmýyacakmýþ.çok iddialýlar yeni yazlýmýn enigma 2 den daha iyi olacagýna dair.
bencede enigma 2 den cok kendilerinin stabil görüntüsü iyi performansý iyi bir anayazýlýmý olmalý bunun yanýndad enýgma 2 de yedek olmalýdýr.
enýgma 2 demek görüntü kalitesi ve hýzý ýkýnci plana atmak demektir.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
bekleyip görelim bakalýlm iyi olup olmadýðý yazýlýmdan sonra belli olur þu kullnýþsýz berbet menüyü deðiþtirsinlerde ondan sonra bakar karar veririz
dreambox un menusunden uç tane ayri kutu gordum markalari ayri ama menu dreamboxun menusunden insallah kullanilabilir menu yaparlarkendime fovori ayarladim bilirsiniz çok seyr edilen kanallar ayni yerdedir ama diyelim baska sevilen bir kanali ilk sirayai yerlestirmek istiyorum mumkun degilki
favariye alýnca istediðn kanalý 1 e yerleþtiriyorsun amam bu amkinanýný yazýlým cok eksik ve kullanýþþýz
subat 3 yeni yazýlým hala görünmüyor
Þu anda bana firmadan gelen yazýlým yok ayrýca medialinktr sitesinide takip edebilirsiniz
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
þimdi medialinkte YÜKSEL BEY LE görüþtüm yazýlým konusunda gelcek hafta yazýlýmlarýn gelceðini ve yazýlýmlarýn cok iyi olacaðýný söylediler bu zamana kadar hicbir cihazýn yapamayacaði iþleri yapacaðýný söyledi korede þuan tatil varmýþ o tatilin bitmesi bekleniyormuþ yazýlým dosyalarý hazýrmýþ en gec öbür hafta yazýlýmlar hazýr olacakmýþ medialinkcilere duyrulur
Merhaba , medialink ml 9700 cihazým var cihaza sadece güncelleme yaptým server kullanmak için cihaza neleri nasýl yüklemeliyim açýkçasý yazýlanlardan birþey anlayamadým denemeler yaptým olmadý , teþekkürler...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri