REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: yanlış program attım yardım lütfen

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs yanlış program attım yardım lütfen

yanlış program attım ve uzaktan kumandası çalışmıyor ne yapabilirim lütfen yardım ederseniz sevinirim ekran açılıyor ama kumanda çalışmadığı için bir şey yapamıyorum :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zorlu ustam cihazın markası ne oldugunu yazarsan sana yardımcı olurum cihazın önündeki rakamları yazamayı unutma ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Original yazılımı atmayı denedinizmi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş grundig dsr 6800 ss fta bu modele next uyuyor dediler bende denedim bu şekil oldu zaten üstündeki yazımlım görünümü aynı olunca bende denedim bu hale geldi yeni yazılımıda alımıyor ve ilgi alakanızada teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş grundig dsr 6800 ss fta bu modele next uyuyor dediler bende denedim bu şekil oldu zaten üstündeki yazımlım görünümü aynı olunca bende denedim bu hale geldi yeni yazılımıda alımıyor ve ilgi alakanızada teşekkürler
    Aslında her denilene uymakla hata etmişsiniz. Bence fazla kurcalamadan servise verin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısın kardeş ama ben ilk önce loader atmadan program attım ondan yaptı ve herşeyin bir ilki vardır bende uydu işi ile ilgili iş yapmaktayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zorlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklısın kardeş ama ben ilk önce loader atmadan program attım ondan yaptı ve herşeyin bir ilki vardır bende uydu işi ile ilgili iş yapmaktayım
    Bikeresindede ben ora at5010 cihaza yanlış yazılım atmıştım cihaz açılmamıştı. Ekranda 8. diye yazı çıkmıştı. Ama sonradan doğru yazılımı atmıştım çalışmıştı. Benimde başımdan böyle bi olay geçti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu cihaza usb ile atılıyor yazılım sadece denemem için ekranda yükle moduna getirmem lazım bunu yapamadığımdan dolayı kafayı yiyeceğim yaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aşağıdaki dosyları dene bakalım ne olacak.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sırayla hangilerini atacağım kardeş birde buna usb ile atılıyor biliyorsundur kumanda çalışmadığından komut veremiyorum direk çalışırmı yani

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri