Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: yanlýþ program attým yardým lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs yanlýþ program attým yardým lütfen

yanlýþ program attým ve uzaktan kumandasý çalýþmýyor ne yapabilirim lütfen yardým ederseniz sevinirim ekran açýlýyor ama kumanda çalýþmadýðý için bir þey yapamýyorum :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zorlu ustam cihazýn markasý ne oldugunu yazarsan sana yardýmcý olurum cihazýn önündeki rakamlarý yazamayý unutma ustam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Original yazýlýmý atmayý denedinizmi ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ grundig dsr 6800 ss fta bu modele next uyuyor dediler bende denedim bu þekil oldu zaten üstündeki yazýmlým görünümü ayný olunca bende denedim bu hale geldi yeni yazýlýmýda alýmýyor ve ilgi alakanýzada teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zorlu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kardeþ grundig dsr 6800 ss fta bu modele next uyuyor dediler bende denedim bu þekil oldu zaten üstündeki yazýmlým görünümü ayný olunca bende denedim bu hale geldi yeni yazýlýmýda alýmýyor ve ilgi alakanýzada teþekkürler
    Aslýnda her denilene uymakla hata etmiþsiniz. Bence fazla kurcalamadan servise verin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haklýsýn kardeþ ama ben ilk önce loader atmadan program attým ondan yaptý ve herþeyin bir ilki vardýr bende uydu iþi ile ilgili iþ yapmaktayým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zorlu Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    haklýsýn kardeþ ama ben ilk önce loader atmadan program attým ondan yaptý ve herþeyin bir ilki vardýr bende uydu iþi ile ilgili iþ yapmaktayým
    Bikeresindede ben ora at5010 cihaza yanlýþ yazýlým atmýþtým cihaz açýlmamýþtý. Ekranda 8. diye yazý çýkmýþtý. Ama sonradan doðru yazýlýmý atmýþtým çalýþmýþtý. Benimde baþýmdan böyle bi olay geçti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu cihaza usb ile atýlýyor yazýlým sadece denemem için ekranda yükle moduna getirmem lazým bunu yapamadýðýmdan dolayý kafayý yiyeceðim yaa

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aþaðýdaki dosylarý dene bakalým ne olacak.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sýrayla hangilerini atacaðým kardeþ birde buna usb ile atýlýyor biliyorsundur kumanda çalýþmadýðýndan komut veremiyorum direk çalýþýrmý yani

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri