yanlýþ program attým ve uzaktan kumandasý çalýþmýyor ne yapabilirim lütfen yardým ederseniz sevinirim ekran açýlýyor ama kumanda çalýþmadýðý için bir þey yapamýyorum :49:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
yanlýþ program attým ve uzaktan kumandasý çalýþmýyor ne yapabilirim lütfen yardým ederseniz sevinirim ekran açýlýyor ama kumanda çalýþmadýðý için bir þey yapamýyorum :49:
zorlu ustam cihazýn markasý ne oldugunu yazarsan sana yardýmcý olurum cihazýn önündeki rakamlarý yazamayý unutma ustam
Original yazýlýmý atmayý denedinizmi ?
kardeþ grundig dsr 6800 ss fta bu modele next uyuyor dediler bende denedim bu þekil oldu zaten üstündeki yazýmlým görünümü ayný olunca bende denedim bu hale geldi yeni yazýlýmýda alýmýyor ve ilgi alakanýzada teþekkürler
haklýsýn kardeþ ama ben ilk önce loader atmadan program attým ondan yaptý ve herþeyin bir ilki vardýr bende uydu iþi ile ilgili iþ yapmaktayým![]()
bu cihaza usb ile atýlýyor yazýlým sadece denemem için ekranda yükle moduna getirmem lazým bunu yapamadýðýmdan dolayý kafayý yiyeceðim yaa
![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
sýrayla hangilerini atacaðým kardeþ birde buna usb ile atýlýyor biliyorsundur kumanda çalýþmadýðýndan komut veremiyorum direk çalýþýrmý yani
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri