Alıntı nervusvagus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
server a 100 lira verdim. üzerine beğenmedim başka server a 100 lira daha verdim 6 ay için.

ikisi için de "iyi server" deniyor. internetteki yorumlar da "en iyi server" diyor... bunu diyorsunuz, diyoruz ki "iyi server ı anlamanın bir yolu yoksa iyi server olup olmadığını nerden biliyoruz?" daha hala "iyi server almamışsındır" diyorsunuz yahu.

iyi server ı test etmenin hiçbir yolu yok ki. dreambox ı da test etmenin yolu yok. Bu aletlerde ciddi "hardware" sorunları var, serverın dışında bunlar akıl karı değil. ha diğerleri daha iyiyse tamam, ama çalışmayan bir alete 250TL vereceğime bilsem 500 TL verir çalışanını alırdım. Şu haliyle sinir bozukluğundan başka birşey değil yahu. Bir allahın kulu da çıkıp "arkadaşım -aradığınız servis bulunamadı- vs sorunlarının çözümü yok. Dreambox 500s sorunlu bir alet" demiyor. o çözümden bu çözüme koşturuyoruz sanki daha işimiz yokmuş gibi.
o zaman birde yazılımını değişir mesela benim verediğim back-up yükle onunla dene tabiki önce server yedeğini al