Reha Muhtar, Ahmet Çakar ve Erman Toroðlu'nun yorumuyla ekrana gelen Son Kale, dün gece yarýda kesildi.Kanaltürk'te Reha Muhtar'ýn sunumu ve Ahmet Çakar ile Erman Toroðlu'nun yorumuyla ekrana gelen Son Kale programý dün gece yarýda kaldý.
Kanaltürk'te dün akþam yayýnlanan Son Kale programý, moderatör Reha Muhtar ile yorumcu Erman Toroðlu arasýnda çýkan tartýþma nedeniyle yarýda kaldý. Ahmet Çakar ve Ercan Saatçi'nin de yorumcu olarak yer aldýðý programa telefonla baðlanan Eskiþehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takýmýnýn maça yeterince asýlmadýðý iddialarýna cevap verdi.
Ýddialara sert tepki gösteren Uygun, "Ben kazanmayý istemez miyim. Kazansaydýk, en büyük hayallerimden biri olan Avrupa kupalarýna katýlma hedefine çok yaklaþacaktýk. Ýkinci yarýda direkten dönen topumuz gol olsaydý bazýlarý þimdi böyle konuþabilecek miydi?" dedi.
Program senin mi?
Toroðlu'nun kendisi hakkýnda yaptýðý, "Formsuzdu" eleþtirisine, "Antrenörün formsuzu olmaz. Taktiði verir, tutarsa tutar" cevabýný veren Uygun, bu gibi konularda kimseyle tartýþmaya girmek istemediðini söyledi. Uygun bunlarý ifade ederken, Erman Toroðlu ve Ahmet Çakar birkaç kez araya girip soru sormak istedi, ancak Reha Muhtar, "Tartýþma olmasýný istemiyorum. Ben Bülent Uygun'a sorularýmý sorayým, O telefonu kapattýktan sonra ikiniz istediðinizi konuþursunuz" diyerek, izin vermedi.
Toroðlu ve Çakar, "Olur mu öyle þey? Bu program sadece senin mi?" diye tepki gösterince Muhtar, "Peki o zaman, þimdi istediðiniz soruyu sorun" dedi. Bu sefer Toroðlu, "Hayýr, tek kelime konuþmayacaðým" diye tavýr takýnýnca Muhtar, "Þimdi reklam arasýna giriyoruz, ondan sonra programý kapatacaðýz" dedi. Bu sözlerin ardýndan reklam kuþaðýný yayýnlayan ve Kasýmpaþa-Beþiktaþ maçýna canlý baðlantý yapan kanal, Son Kale'nin sadece fragmanýný gösterdikten sonra film yayýnýna geçti

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri