Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Bulsat paketinin izlenebildiği cihazlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Uydudan anlamiyorum hellasati aÇamiyorum sunny at14000 serİsİ uydu alicim var yardim edecek varmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sezerrr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Uydudan anlamiyorum hellasati aÇamiyorum sunny at14000 serİsİ uydu alicim var yardim edecek varmi
    benım bıldıgım 14000 serisinde menu ye bas sonra 2580 yap emu kapalı yazar emu acık yap sonra orada irdéto 2 bolumunu bul sonra 0604 ü seç )))

guncel kod ekle acılır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreamboxlarda seyredilmiyor mu emu ile seyredebiliyorsak lnb ekleyecem teşekkğr ederim şimdiden cevap için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SEVMEK46 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benım bıldıgım 14000 serisinde menu ye bas sonra 2580 yap emu kapalı yazar emu acık yap sonra orada irdéto 2 bolumunu bul sonra 0604 ü seç )))

guncel kod ekle acılır
    aynen dediğin gibi kardeş ama bulsatta ****** 2 ile izlenen birşey kalmadı yılsonundan itibaren tamamen bulcrpt şifreleme sistemine geçecekmiş uydu antenini çevirmenin veya yeni bir elnb nin hiçbir manası yok bence boşuna masraf

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı ASİL Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aynen dediğin gibi kardeş ama bulsatta ****** 2 ile izlenen birşey kalmadı yılsonundan itibaren tamamen bulcrpt şifreleme sistemine geçecekmiş uydu antenini çevirmenin veya yeni bir elnb nin hiçbir manası yok bence boşuna masraf
    Hayırlısı olsun

canal nl var şuanda

sitel var

bulsat var

Zee tv de artık gitti diyorlar bakaCAZ

yamtarahmet

dreambox ile açılmaz mı ilk önce dreamboxlarda açıldı ondan sonra diğer cihazlarda açıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli ustalarım GoldMaster HD-1050 PVR FullBox Emu Yazılımı(6.20 Loader ve V2.09.49 Güncellemesi) üzerinde olan cihazım 39°DOĞU konumundaki HELLASSAT-2 uydusunu şifreli emu ile açılabilen kanalları izleyemiyorum açılmıyor nasıl izlenebilir yardımcı olurmusunuz ilginize şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aslanım Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Değerli ustalarım GoldMaster HD-1050 PVR FullBox Emu Yazılımı(6.20 Loader ve V2.09.49 Güncellemesi) üzerinde olan cihazım 39°DOĞU konumundaki HELLASSAT-2 uydusunu şifreli emu ile açılabilen kanalları izleyemiyorum açılmıyor nasıl izlenebilir yardımcı olurmusunuz ilginize şimdiden teşekkürler
    şuan itibari ile bulsat emu ile açılmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar şu an bulsat paketi seyrediliyormu acaba
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Next süper plus sorun yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NextStar YE-18000 Hdmı Usb Fta Uydu Alıcısı satın alsam Ankara'dan izleyebilirmiyim?

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri