Alıntı can123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
hocam saygı duyorum ama bende akp ye hiç oy atmadım başkaların kirli çamaşırlarını deşifre etmeyi iyi biliyorlar ama iş kendilerininkine geldi mi onuda nasıl becerebiliyorlar anlamış değilim ama kim nederse desin adamlar işlerini çok iyi biliyor ama chp ye de oy atmadım inanın atmam gibide geliyor akp ye olan nefredim neden bilemiyorum ama bizim için millet için kendilerine yaptıklarının onda birini biz vatandaşlar için yaptıklarını göremedim hesap ortada işsizlik % 50olan mısrda halk isyan etti bizde %30 lardaymış gerci onuda hükümet gizleye biliyor ama bizde %50 olursa ne olur merak ediyorum ama inşaallah kötü olmaz bunca derdimiz varken birde böyle bir sorunla başedebilirmiyiz bilemiyorum mubarek amerikan uşağı ama bizdede az uşak yok hele hele amerikan uşağı?????
bende akpye oy atmadım...Ve başta chp bile olsa (hükümette) asla ve kat'a darbe yada ihtilal ile indirilmesini istemem...halk yapmalı...oylayarak...
selametle...