gazetenin başlığına bakarmısın? "Hiç bir ülke bu dalgadan kendini kurtaramaz" mış...
aslında "kurtaramaz yerine kurtarmamalı" yazsa imiş daha iyi olacakmış... tabi niyetini belli etmemeye çalışmış objektif! gazetemiz...bizde anlamadık...
chp mısır (devlet) olayını görünce isyan için halka taş sopa önermeye başladı bile...
bir sopa alana taş bedava...bir taş atana madalya veriyorlarmı acaba? ne bileyim chp rozeti falan...
neden oldum olası chp ye oy vermediğimi şimdi daha iyi anlıyorum. beni ifade etmediği kesin. bence kendi tabanı olan %20 yide ifade etmiyor... cumhuriyetle beraber yağma hasanın böreğine bir girişmişler, mübarek börek bitmek bilmiyor, bu chp de böreğin başından kalkmak bilmiyor. şimdi böreğin başına birileri oturmak için chp yi öteye itekliyor ama chp de tepkisiz kalırmı? taş sopa ne varsa gösteriyor...
hükümetlerin halk oyu ile gelip gitmesi taraftarıyım...aksine hiç bir metod vatan için olamaz... bu ülkede vatan halk tır. darbe yada ihtilal yapanların "vatan için" mazereti kuyruklu yalandır...
selametle...
Yer imleri