Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bende akpye oy atmadım...Ve başta chp bile olsa (hükümette) asla ve kat'a darbe yada ihtilal ile indirilmesini istemem...halk yapmalı...oylayarak...
selametle...
emin ol aynı fikirdeyim ama hükümetlerinde ihtilal yapmasına mani olmak gerekir polis devleti kurmakla olmaz bu işler sevmediğimiz adamlar vergi rekormeni hani benim recepimin zenginleri nerede onların vergileri neden kurdukları havuzda o paralar yada neden millet için kullanılmıyor yada nereye kullanılıyor neden millete yalnız seçim zamanı yardım yapılıyor neden en pahalı benzin ,elektrik,doğalgaz bizde neden kişi başına düşen para hiç yükselmez kendilerinki maaşallah neden herşey güzelde borçumuz hep katlanıyor bizdede işsizlik,yoksulluk mısırdaki gibi artarsa işimiz sor bir kıvılçıma bakar inanın işte o zaman recepbeyde kurtaramaz gibi geliyor yoksa chp nin veya ergenekonun birşey yapmasına gerek yok son olarakta ergenekonu 2,5yıldır mahkemesini bitiremeyenlere seslenmek lazım sizinle gurur duyuyoruz